Zoek dichtstbijzijnde drug winkel om 5HTP kopen

Dieet met 5HTP pil kan u helpen uw gezondheid doelen te bereiken. Wilt u vinden de dichtstbijzijnde drug winkel om 5HTP kopen ? Hier kunt u kopen goedkope 5HTP!

Weten over 5HTP

5HTP (5Hydroxytryptophan) is een chemisch bijproduct van het eiwit bouwsteen L-tryptofaan. Het is ook commercieel geproduceerd uit de zaden van een Afrikaanse plant genoemd Griffonia simplicifolia 5HTP wordt gebruikt voor slaapstoornissen zoals slapeloosheid, depressie, angst, migraine en spanningshoofdpijn, fibromyalgia, obesitas, premenstrueel syndroom (PMS), premenstruele dysfore stoornis (PMDD), attention deficit-hyperactivity disorder (ADHD), epilepsie.

Voordelen van 5HTP

Klinische proeven van 5HTP uitgevoerd in verschillende omstandigheden zijn er weinig aanwijzingen plaats bij de behandeling van angst, depressie en neurologische aandoeningen waarbij een serotonine deficiëntie bijdraagt. 5HTP kan ook een effectieve eetlustremmer, maar verdere klinische studies nodig.

dosering Informatie

Depressie, angst, paniekaanvallen en je 50 tot 100 mg driemaal daags.

Voor slapeloosheid: Neem 100 mg 30 minuten voor het naar bed gaan.

Voor gewichtsbeheersing: Neem 100 mg drie keer per dag, 20 tot 30 minuten voor de maaltijd. Na twee weken, de dosis verhogen tot 200 mg driemaal daags.

Voor preventie van migraine: Werk geleidelijk tot een dosering die migraine pijn uiteindelijk dan maximaal 100 mg driemaal daags bestuurt. Het kan enkele maanden duren om het volledige voordeel van migraine-preventieve effecten 5HTP te krijgen.

Voor fibromyalgie: Neem L00 mg drie keer per dag. Als sufheid optreedt, verlagen van de dosis tot 50 mg driemaal daags.

Richtlijnen voor gebruik

In het algemeen, het risico op bijwerkingen minimaliseren, beginnen met een lage dosis 5HTP (50 mg eenmaal daags). Blijven voor een week en vervolgens verhoging van het bedrag in stappen van 50 mg per week, tot de aanbevolen voor je conditie dosis.

Neem 5HTP op een lege maag voor de snelste absorptie.

Heeft 5HTP gedurende meer dan drie opeenvolgende maanden niet nemen zonder overleg met uw arts.

De tijd die een verbetering van depressie, angst, paniekaanvallen en ontwikkelen varieert tussen individuen. In het algemeen kan het echter 2-4 weken voordat een klinische respons optreedt.

Als je al het nemen van een conventionele antidepressiva zoals Prozac, Wellbutrin of Effexor, contact op met uw arts voordat u begint op 5HTP.

Lees ingrediëntenetiketten zorgvuldig; sommige 5HTP supplementen bevatten onnodige kruiden of voedingsstoffen.

Negatieven gevolgen van 5HTP

Het is belangrijk om ook rekening houden met de negatieve gevolgen voor 5HTP. Hoewel er nog geen ‘ernstige’ bijwerkingen van het gebruik van het supplement, zijn meer studies nodig om echt te vertellen wat de bijwerkingen op lange termijn zijn.

Sommige mensen ervaren misselijkheid van het nemen van de toeslag. In ernstige gevallen mensen hebben gemeld gevoel meer depressief dan ze waren om mee te beginnen. Je moet altijd uw arts te raadplegen voordat u een geneesmiddel of een aanvulling op uw dieet om zeker te zijn dat er geen risicofactoren die je nodig hebt om te overwegen.

Hoe vindt u het dichtst Drug Shop aan 5HTP kopen

Delen met uw arts en apotheker alle voorgeschreven, niet-receptplichtige, illegale, recreatief, kruiden, voedings, of dieet drugs je neemt. Vanwege de betrokkenheid 5HTP met de productie van serotonine, is voorzichtigheid als medicijnen die niveaus van serotonine in het lichaam te verhogen.

U kunt 5HTP legaal en veilig te kopen zonder recept verkrijgbaar. Op de officiële website kunt u kopen 5HTP. De productie zal zeker geven u vele voordelen als u het nu koopt. De productie zal dit supplement te voorzien van goedkope prijs en snelle verzending!

Zoek dichtstbijzijnde drug winkel om 5HTP kopen