Vrh sprječavanje prirodnih prostate morate kupiti za brzi rezultat

Ima li prirodna prevencija prostate možete birati? Mi ćemo vam pokazati neke najbolje prirodne tretmane za napraviti i kupiti.

Ne možete učiniti ništa o određenim čimbenicima rizika, kao što su genetskoj predispoziciji i starije životne dobi. Međutim, možete napraviti promjene u načinu života kako bi dramatično smanjiti rizik od raka prostate.

Uzimanje dodataka prehrani je jednostavan i prirodan strategija za smanjenje rizika od raka prostate. Nedavna su istraživanja pokazala niz prehrambenih dodataka koji mogu biti učinkoviti. Dakle, neka nam govore o najboljih namirnica i dodataka za sprečavanje raka prostate.

Dodaci prehrani kako bi smanjili rizik od raka prostate

Sljedeći dodaci su proučavali tijekom dužeg razdoblja. U tim vrstama studija, istraživači pogledati na grupu ljudi s vremenom. Oni vidjeti one koji će razviti rak prostate i pokušati shvatiti ako oni koji nisu razvili rak prostate imaju višu unos određene hrane ili dodataka.

Od svih prehrambenih dodataka namijenjenih pomladiti tijelo i um, one navedene u nastavku pokazati najviše obećavaju za smanjenje rizika od raka prostate.

Oni su kao što je vitamin D, koji se također može smanjiti rizik od mnogih oblika raka, bora, koji normalizira regulaciju kalcija, cinka, bez folne kiseline, 15 mg. Je li sve što je potrebno, i selena, na oko 200 mikrograma po danu, toplo se preporučuje.

Vitamin E

Vitamin E djeluje kao snažan, masnoće topljivi antioksidans u našim stanicama i tkivima. Antioksidansi neutraliziraju djelovanje slobodnih radikala, visoko reaktivnih vrsta koje oksidiraju DNA, proteina i lipida unutar naših stanica, uzrokujući potencijalno oštećenje i pridonosi bolesti. Konkretno, oksidativnog oštećenja DNA može izazvati mutacije, a time i povećati rizik od određenih vrsta raka, uključujući rak prostate.

Zeleni čaj

Umjesto kave, opredjeljuju za šalicu zelenog čaja ujutro može potaknuti jedna zdravlje i doprinose za zdraviji toka. Laboratorijska istraživanja pokazuju da zeleni čaj vjeronauk može spriječiti rast stanica raka. U kliničkoj studiji dokazano je da su ti katehini su 90% učinkovitiji u sprječavanju raka prostate u muškaraca s pre-malignih lezija. Pijenje 200 mg zelenog čaja tri puta dnevno nudi tu prednost, a to je jednostavan dodatak svakoga dana.

Saw palmetto

Saw Palmetto pokazuje da imaju protuupalni učinak na prostatu. Barem jedna studija je pokazala još veće protuupalno djelovanje kad je vidio palmetto je u kombinaciji s likopena i selena.

Vitamin D

Kako je New England Journal of Medicine pojasnio, Rak je posljedica nakupljanja mutacija u genima koji reguliraju staničnu proliferaciju. Drugim riječima, rak biti uzrokovana genetskim mutacijama koje se događaju tijekom životnog vijeka. Fascinantna utjecaj vitamina D je da štiti od raka nam omogućuje da preuzmu kontrolu nad genima koji reguliraju staničnu proliferaciju. Vitamin D utječe na najmanje 200 ljudskih genes.26 ovi geni su odgovorni za reguliranje presudno važne aspekte stanica: njihovu proliferaciju, diferencijaciju i apoptozu.

Preporučena dodatak

Za razliku od lijekova na recept, ProstatePlus je osmišljen kako bi pomogao, naravno, vaše tijelo mora boriti i ublažavanje simptoma uzrokovanih nezdravom prostate na dugoročnoj osnovi. Ova kombinacija biljnih ekstrakata pomoći upala u borbi protiv te poboljšava cjelokupno zdravlje prostate. Sve u svemu, ProstatePlus je premijer proizvod poboljšati svoje zdravlje prostate. Uz ovaj dodatak, konačno možete ublažiti rizik od raka, iskustvo optimalno olakšanje, i uživati ​​višu kvalitetu života. Naručiti i za početak, samo posjetite web stranicu brand.

Gdje kupiti

Sada kupiti ProstatePlus samo n službenu stranicu. Možete naći link ovdje da posjetite njihove službene web trgovine. To se osiguralo da biste dobili pravi ProstatePlus uz visoku kvalitetu i garanciju.

Vrh sprječavanje prirodnih prostate morate kupiti za brzi rezultat