Viktigt att lära 5HTP drogtest innan du väljer det

Låga nivåer av serotonin är oftast manifesteras genom nedstämdhet och sömnsvårigheter. 5HTP kan bidra till att höja serotoninnivåerna. Läs mer om 5HTP drogtest nedan.

Vad är 5HTP

Serotonin produktion avtar med åldern, och i alla åldrar sitt överflöd kan äventyras ytterligare av stress. Låga nivåer av serotonin är oftast manifesteras av nedstämdhet, ångest och sömnlöshet. De kan också leda till olika andra klagomål och störningar, minskar sin livskvalitet.

En aminosyra, 5HTP eller 5Hydroxytryptophan, bidrar till att skapa serotonin, en kemikalie i hjärnan. Låga serotoninnivåerna hos människor kan orsaka många gemensamma problem såsom fetma, depression, huvudvärk och muskelvärk och smärta. Många hälsoproblem kan hjälpas och eventuellt elimineras om serotoninnivåerna i hjärnan höjs. 5HTP kan bidra till att höja serotoninnivåerna.

5HTP Fördelar

Dämpar aptiten.

Stöder en frisk, positiv stämning.

Främjar en hälsosam sömn.

5HTP Drug Test

Medicinsk användning av 5HTP inte har godkänts av Food and Drug Administration (FDA), och mycket av den information som finns tillgänglig om 5HTP användning är anekdotiska och inte stöds av forskning. Det är också viktigt att notera att inte alla av forskning som finns på 5HTP omfattar studier gjorda på människor, men i djur, och det behövs mer forskning för att avgöra om 5HTP är en säker eller effektivt komplement.

5HTP är en naturligt förekommande substans i kroppen och är en byggsten till serotonin, som är en signalsubstans som hjälper måttlig överföring av signaler mellan nervcellerna. Låga nivåer av serotonin tros bidra till depression.

Eventuella biverkningar

Biverkningar är vanligtvis milda men kan innefatta gaser i magen eller kramper, illamående, diarré eller förstoppning, sömnlöshet, huvudvärk, hjärtklappning, dåsighet, eller en minskad sexlust.

Illamående, om den uppstår, försvinner vanligen efter ett par dagar.

försiktighetsåtgärder

Minska dosen om dåsighet uppträder. På grund av denna risk för trötthet, undvika att köra eller utföra något annat potentiellt farlig uppgift tills du har fastställt hur tillägg (vid olika doser) påverkar dig.

Sluta ta 5HTP och kontakta din läkare om du utvecklar en negativ reaktion på det.

Där du kan köpa 5HTP Supplement

Du kan se att 5HTP är ett bra komplement att vidta för att hjälpa till med att förbättra humör, upprätthålla sunda sömn, och potentiellt användbara för viktminskning. Den rekommenderade 5HTP dosen är cirka 300-500 mg dagligen. 5HTP är en säker tillägg men det rekommenderas inte att överskrida den dagliga dosen, och det kan orsaka allvarliga interaktioner med vissa receptbelagda läkemedel.

Du kan köpa 5HTP direkt online från sin officiella webbplats. Det betyder att du kan få din flaska lägst pris. 5HTP levereras med en pengarna tillbaka-garanti där du kan få en full återbetalning om du inte är nöjd med produkten.

Det finns ett par erbjudanden som är mäktig intressant. Den levereras till alla länder och kommer med Snabb leverans anläggning. Du kan även spåra din beställning online. Börja din beställning just nu och få alla fördelar!

Viktigt att lära 5HTP drogtest innan du väljer det