Viktig å lære 5HTP dopingtest før du velger det

Lave nivåer av serotonin er oftest manifestert ved nedstemthet og søvnløshet. 5htp kan bidra til å heve serotoninnivået. Lær mer om 5HTP dopingtest under.

Hva er 5HTP

Serotonin produksjon avtar med alderen, og i alle aldre sin overflod kan bli svekket ytterligere ved stress. Lave nivåer av serotonin er oftest manifestert av nedstemthet, angst og søvnløshet. De kan også føre til ulike andre klager og lidelser, minkende ens livskvalitet.

En aminosyre, 5HTP eller 5Hydroxytryptophan, bidrar til å skape serotonin, et kjemikalie i hjernen. Lave serotonin hos mennesker kan føre til mange vanlige problemer som fedme, depresjon, hodepine og muskelsmerter. Mange helseproblemer kan bli hjulpet og muligens eliminert hvis serotoninnivået i hjernen blir hevet. 5htp kan bidra til å heve serotoninnivået.

5htp Fordeler

Undertrykker appetitten.

Støtter en sunn og positiv stemning.

Fremmer sunn søvn.

5HTP Drug Test

Medisinsk bruk av 5htp har ikke blitt godkjent av Food and Drug Administration (FDA), og mye av den informasjonen som er tilgjengelig om 5HTP bruk er anekdotiske og støttes ikke av forskning. Det er også viktig å merke seg at ikke all forskning tilgjengelig på 5HTP inkluderer studier som er gjort på mennesker, men i dyr, og mer forskning er nødvendig for å fastslå om 5HTP er en sikker eller effektiv supplement.

5HTP er et naturlig forekommende kjemisk i kroppen og er en byggekloss til serotonin, som er en nevrotransmitter som bidrar til moderat overføring av signaler mellom nerveceller. Lave nivåer av serotonin antas å bidra til depresjon.

Mulige bivirkninger

Bivirkninger er vanligvis milde, men kan inkludere abdominal gass eller kramper, kvalme, diaré eller forstoppelse, søvnløshet, hodepine, hjertebank, tretthet, eller en redusert sexlyst.

Kvalme, bør det forekomme, forsvinner vanligvis etter noen få dager.

Forsiktighetsregler

Reduser doseringen hvis døsighet oppstår. Også på grunn av denne risikoen for tretthet, unngå å kjøre eller utfører en potensielt farlig oppgave før du har funnet ut hvordan supplement (i ulike doser) påvirker deg.

Slutt å ta 5HTP og ringe legen din hvis du utvikler en negativ reaksjon på det.

Hvor du kan kjøpe 5HTP Supplement

Du kan se at 5HTP er et flott supplement til å ta for å hjelpe til med å forbedre humøret, opprettholde en sunn søvn, og potensielt nyttig for vekttap. Den anbefalte dosering 5HTP er omkring 300-500 mg daglig. 5HTP er et trygt supplement, men det anbefales ikke å overskride den daglige dosen, og det kan føre til alvorlige interaksjoner med noen reseptbelagte medisiner.

Du kan kjøpe 5HTP direkte på nettet fra sin offisielle hjemmeside. Det betyr at du kan få din flaske på sitt laveste pris. 5HTP kommer med en pengene tilbake-garanti hvor du kan få en full refusjon hvis du er misfornøyd med produktet.

Det er et par tilbud som er mektig interessant. Den leveres til alle land og kommer med Fast Shipping anlegget. Du kan også spore din bestilling på nettet. Start for akkurat nå og få alle fordelene!

Viktig å lære 5HTP dopingtest før du velger det