Vigtigt at lære 5htp stof test, før du vælger det

Lave niveauer af serotonin er mest almindeligt manifesteret ved nedtrykthed og søvnløshed. 5htp kan bidrage til at hæve serotonin-niveauet. Lær mere om 5htp narkotika-test nedenfor.

Hvad er 5HTP

Serotonin produktion falder med alderen, og på alle alderstrin sin overflod kan kompromitteres yderligere ved stress. Lave niveauer af serotonin er mest almindeligt manifesteret ved nedtrykthed, angst og søvnløshed. De kan også føre til forskellige andre klager og lidelser, faldende ens livskvalitet.

En aminosyre, 5HTP eller 5Hydroxytryptophan, bidrager til at skabe serotonin, et kemikalie i hjernen. Lav serotonin niveauer i mennesker kan forårsage mange fælles problemer såsom fedme, depression, hovedpine og muskelsmerter og smerter. Mange sundhedsproblemer kan hjælpes og eventuelt fjernes, hvis serotonin-niveauet i hjernen er rejst. 5htp kan bidrage til at hæve serotonin-niveauet.

5htp Fordele

Undertrykker appetitten.

Understøtter en sund, positiv stemning.

Fremmer sund søvn.

5htp Drug Test

Medicinal brug af 5htp er ikke blevet godkendt af Food and Drug Administration (FDA), og meget af den tilgængelige oplysninger om 5htp brug er anekdotisk og ikke understøttet af forskning. Det er også vigtigt at bemærke, at ikke alle af forskning om 5htp omfatter undersøgelser udført på mennesker, men dyr, og mere forskning er nødvendig for at afgøre, om 5htp er en sikker eller effektiv supplement.

5HTP er et naturligt forekommende stof i kroppen og er en byggesten til serotonin, som er en neurotransmitter, der hjælper moderat transmission af signaler mellem nerveceller. Lave niveauer af serotonin menes at bidrage til depression.

Mulige bivirkninger

Bivirkninger er sædvanligvis milde, men kan omfatte abdominal gas eller kramper, kvalme, diarré eller forstoppelse, søvnløshed, hovedpine, hjertebanken, døsighed, eller en nedsat sexlyst.

Kvalme, bør det ske, almindeligvis forsvinder efter et par dage.

Forsigtig

Reducer dosis, hvis døsighed opstår. Også på grund af denne risiko for døsighed, undgå at køre eller udfører ethvert andet potentielt farlig opgave, indtil du har bestemt, hvor tillægget (ved forskellige doser) påvirker dig.

Stop med at tage 5htp og ringe til din læge, hvis du udvikler en negativ reaktion på det.

Hvor du kan købe 5htp Supplement

Du kan se, at 5htp er en stor supplement til at tage for at hjælpe med at forbedre humør, opretholde en sund søvn, og potentielt nyttige for vægttab. Den anbefalede dosis er 5HTP omkring 300-500 mg dagligt. 5htp er en sikker supplement, men det anbefales ikke at overskride den daglige dosis, og det kan forårsage alvorlige interaktioner med nogle receptpligtig medicin.

Du kan købe 5htp direkte online fra sin officielle hjemmeside. Det betyder, at du kan få din flaske på sit laveste pris. 5htp kommer med en penge tilbage garanti, hvor du kan få en fuld refusion, hvis du er utilfreds med produktet.

Der er et par af tilbud, der er mægtig interessant. It skibe til alle lande og kommer med hurtig levering facilitet. Du kan også spore din ordre online. Start din ordre lige nu og få de alle fordelene!

Vigtigt at lære 5htp stof test, før du vælger det