Var man kan köpa 5HTP piller på nätet på ett säkert sätt

Har du hört talas om 5HTP tillägg? Du kan köpa 5htp piller på nätet här. Få specialpris om du köper detta tillägg i dag!

Vad är 5HTP piller

5HTP eller “hydroxi-L-tryptofan” (5Hydroxytryptophan) är en naturligt förekommande aminosyra och är prekursorn och metabolisk intermediär i biosyntesen av signalsubstanserna serotonin och melatonin från tryptofan. 5HTP omvandlas till signalsubstansen serotonin (5HT), med hjälp av vitamin B6. Detta sker både i nervvävnad och i levern. 5HTP passerar blod-hjärnbarriären (medan 5-HT inte). Komplettering med 5HTP ökar därför produktionen av serotonin.

Fördelar med 5HTP

Tillsammans med att bekämpa depression, har 5HTP kapslar visat sig hjälpa till att bekämpa huvudvärk, fibromyalgi och fetma samt. Vanligtvis är det marknadsförs som ett tillägg som arbetar med hjärnan för att hjälpa dig gå ner i vikt, men det finns också många andra fördelar för den liksom. Eftersom det ökar din serotoninnivåerna, är det ett bra komplement som hjälper undertrycka din aptit och hjälper till att kontrollera hetsätning tendenser.

Serotonin hjälper till att berätta din kropp att det är fullt genom att skicka speciella signaler till hjärnan. Tillsammans med dessa fördelar, kan det också bidra till att förhindra ångestattacker och eliminera sömnlöshet också.

Hur 5HTP Works

5HTP är väl känt för sina snabba effekter när det tas på fastande mage. 5HTP arbetar för cirka 80% av människor som försöker det för depression. Andra tenderar att svara på L-Tryptophan bättre. 5HTP använder allt från att använda det för att bekämpa depression och ångest, hjälpa dig att sova bättre på natten, fixa irritabilitet, eller vissa människor får en 5 HTP hög genom att stora mängder av det.

Rekommenderad dos av 5HTP

En effektiv dos för de flesta av de undersökta klagomålen sitter mellan 300-900mg per dag.

I experimentella studier, är 200-300mg den genomsnittliga dosen beskrivits; som alltid är uppdelad i tre åtgärder under hela dagen (5).

Den största utbud av doser är för depression var så låga doser som 20 mg och så högt som 2400mg används.

Doser för viktminskning är mellan 300 mg och 900 mg. Däremot kan en mer exakt uppskattning göras med användning av en tillnärmning av 8 mg / kg kroppsvikt (6).

För att underlätta sömn en dos av 600 mg under tre åtgärder anses bäst.

Där som för fibromyalgisymptom, studier är ganska konsekvent och råda en dos av 300 mg per dag.

Hur man köper 5HTP piller

5HTP produkter är mycket populära på dagens marknad och du kommer att kunna hitta många olika märken som innehåller detta element. Men många människor är inte medvetna om de faktiska fördelar som den erbjuder. Vissa tror att det påverkar din ämnesomsättning, men andra anser att det förhindrar depressioner.

Du kan köpa 5HTP på officiella hemsida. Du kommer att kunna ges diskonteringsräntor, särskilt om du mosting benägna att köpa objektet i bulk. Du väljer helt enkelt ditt paket, ange betalnings också leverera information klicka fortsätta att betalning. Köp 5HTP nu och få specialpris!

Var man kan köpa 5HTP piller på nätet på ett säkert sätt