Var kan man beställa aptitnedsättande tabletter

Beställ aptitnedsättande och äkta pillshere med bästa pris! Läs denna översyn och du hittar de många fördelarna med kosttillskott.

Vad är 5HTP

5HTP är en föregångare till produktionen av serotonin (5), vilket betyder att det är en nödvändig komponent för dess biokemiska syntes i kroppen. 5HTP omvandlas till serotonin via en kemisk reaktion som orsakas av ett enzym som kallas L-aromatisk aminosyra-dekarboxylas (AAAD). Detta är viktigt eftersom att ta serotonin sig som en medicin är inte effektiv, eftersom denna neurotransmittor inte kan passera blod-hjärnbarriären och användas av hjärnan. 5HTP, men kan passera hjärnbarriären.

5Hydroxytryptophan (5HTP) är en kemikalie som kroppen gör från tryptofan (en essentiell aminosyra som du får från mat). Efter tryptofan omvandlas till 5HTP, den kemiska ändras till en annan kemikalie som kallas serotonin (en signalsubstans som förmedlar signaler mellan hjärnceller). 5HTP kosttillskott bidra till att höja serotoninnivåerna i hjärnan. Eftersom serotonin hjälper till att reglera humör och beteende, kan 5HTP ha en positiv effekt på sömn, humör, ångest, aptit och smärta sensation.

Fördelar med 5HTP

Ta 5HTP kosttillskott kan hjälpa dig gå ner i vikt genom att minska aptiten och sug efter kolhydrater. 5HTP kosttillskott ökar serotoninnivåerna i hjärnan, och serotonin dämpar naturligtvis aptiten, hjälpa dig att äta mindre, förklarar Oz blogg. Ökad serotoninnivåerna kan också bidra till att förbättra ditt humör och hjälper dig att undvika känslomässigt ätande på grund av depression eller ångest.

5HTP Kosttillskott för viktminskning

Ett antal källor beskriver de dietary fördelarna av att konsumera 5HTP att bistå viktminskning. Fordringar som kan föreslås är vetenskapligt trovärdiga. Till exempel använde en studie en dubbelblind crossover-studie design för att utvärdera 19 överviktiga kvinnor med BMI mängder av mellan 30 och 40. Deltagarna fick antingen en daglig 8mg / kg kroppsvikt 5HTP tillägg, en dos av L-tryptofan eller placebo, under 5 veckor. Deras diet var annars inte förändras eller begränsas.

De mätte deltagarens ätbeteende med hjälp av ett frågeformulär, och deras födointag via en tre dagars matdagbok. När de undersökte deras resultat, fann de att 5HTP båda minskat födointag och utlöste större viktminskning än placebo.

I själva verket såg de en tre gånger högre hastighet av effektivitet jämfört med L-tryptofan och placebo. De drog slutsatsen att serotonin ökar (samtidigt göra någon förändring av humöret) ökade mättnad (fullhet) snarare än minskad aptit.

Hur man tar 5HTP för aptitnedsättande

Doseringsanvisningar är inte satt i sten, om de kemikalier som används för depression eller viktminskning. De flesta kapslar finns tillgängliga i 50 milligram (mg) belopp. Som ett alternativ medicin, har utövare universellt uppgav att 100 mg bör vara den övre gränsen tas i en 24-timmarsperiod.

Anledningen till komplettering avgör den bästa tiden på dagen för att ta den. För viktminskning är 5HTP bäst tas en till två timmar före en måltid på fastande mage. För sömnterapi, kan tillägget tas nära sänggåendet.

Bästa stället att beställa aptitnedsättande 

5HTP kan vara särskilt användbar för dem att ta en kolhydratfattig eller ketogen syn på bantning, eftersom det kan bidra till att efterlikna effekterna kolhydrater har på serotoninnivåerna. Om du vill beställa aptitnedsättande , kan du köpa det på officiella hemsida idag eftersom företaget erbjudanderabatt, specialerbjudande, och pengarna-tillbaka-garanti.

Var kan man beställa aptitnedsättande tabletter