Var kan jag köpa 5HTP tillägg

Var man kan köpa 5HTP tillägg? Denna information kommer att ge dig den information som du behöver så att du kan se fördelarna. Läs det här omdömet nedan och få specialerbjudande!

Vad är 5HTP

Det finns ett stort avsnitt av människor som inte håller på att ta kontrollerade kvaliteten på vissa kosttillskott kan ge dem stora hälsovinster. Ett sådant tillägg är 5Hydroxytryptophon mest känd som 5HTP. 5HTP är en biprodukt av en aminosyra LTryptophan, som i sin tur framställs ur frön från en känd växt som heter Griffonia.

Denna anläggning är i allmänhet finns i Afrika. Den LTryptophan syra är känd för sina proteinbygg förmågor. Det är viktigt att notera att eftersom 5HTP härleds från de naturliga frön.

5HTP är den omedelbara näringsföregångare till signalsubstansen serotonin (5HT). Detta innebär att 5HTP konverterar direkt till serotonin i hjärnan. Serotonin har många djupt viktiga funktioner, bland annat en roll i sömn, aptit, minne, inlärning, temperaturreglering, humör, sexuellt beteende, kardiovaskulär funktion, muskelsammandragning, och endokrin reglering.

Serotonin produktion avtar med åldern, och i alla åldrar sitt överflöd kan äventyras ytterligare av stress. Låga nivåer av serotonin är oftast manifesteras av nedstämdhet, ångest och sömnlöshet. De kan också leda till olika andra klagomål och störningar, minskar sin livskvalitet.

Fördelar med 5HTP

Anti-aging egenskaper. Även om det inte känt att många, hjälper 5HTP att bli av fria radikaler celler. Dessa celler är majorly ansvariga för skada cellerna och sålunda leder till åldrande. Serotonin produceras av 5HTP fungerar som en antioxidant i kampen mot dessa oönskade fria radikaler och därmed fungerar som ett bra anti-aging agent.

Undvika sömnstörningar. Sömnstörningar även känd som sömnlöshet är ett stort problem för människor nu för tiden. Nätterna människor som lider av sömnstörningar kännetecknas av okontrollerbara tankar på grund av vilka de inte kan sova ordentligt. Lägg till att kronisk trötthet som orsakas av ett omfattande arbete som de gör under dagen och du är skyldig att ha problem som irritation, oro etc. Intag av 5HTP leder till ökning av serotoninnivåerna, vilket leder till en kontroll över dessa problem .

Hjälper dig slappna av och känna dig gladare. Må bra faktor som tillhandahålls av serotonin är välkänd. Brist på serotonin på kroppen kan leda till en ökning i trötthet, sjukdom och strapatser. Således genom att ta 5HTP tillägg, kan du vara mer avslappnad och känner mig väldigt glad om dig själv.

Hur 5HTP Works

En forskningsstudie tog två grupper av överviktiga kvinnor. En grupp hade 5HTP 200mg före varje måltid. Den andra gruppen fick placebo före varje måltid. De kvinnor som tog den verkliga 5-HTP åt 1,084 färre kalorier per dag och kände sig mindre hungrig.

En annan studie fann att kvinnor som tog en 5HTP tillägg förlorat 10,3 pounds i 3 månader. Placebogruppen bara förlorat 2,2 pounds. Varför händer detta? Du sugen mat när du har låg serotonin. Du sugen speciellt kolhydrater när du har låg serotonin. Om du lider av depression och upptäcker att du tenderar att binge på carb rika livsmedel som godis, bröd, stärkelse, och behandlar sedan 5HTP kan vara något att titta på.

Var kan man köpa 5HTP

De flesta av de 5HTP produkter som finns ligger via online hälsa butiker och platser som Amazon. 5HTP kapslar har skapats, formuleras och distribueras genom ett av det bästa företaget. De är en av de mest kända och mest pålitliga varumärken när det gäller dessa typer av produkter. För att få äkta varor, bör du alltid göra dina inköp direkt via officiella hemsida som ligger på nätet.

Var kan jag köpa 5HTP tillägg