Välj en rättslig kontroll aptit piller att bränna fett

5HTP tillägg har vunnit ökande popularitet för ett antal vitt skilda skäl. Är det en rättslig kontroll aptit tillägg? Fungerar det för kroppen?

Vad är 5HTP

5HTP (5Hydroxytryptophan) är ett naturligt förekommande ämne som härrör från frökapslar av Griffonia simplicifolia, en västafrikansk medicinalväxt. Hos människa är 5HTP den omedelbara näringsgångare till signalsubstansen serotonin.

Detta innebär att 5HTP konverterar direkt till serotonin i hjärnan. Serotonin har många djupt viktiga funktioner, bland annat en roll i sömn, aptit, minne, inlärning, temperaturreglering, humör, sexuellt beteende, kardiovaskulär funktion, muskelsammandragning, och endokrin reglering.

5HTP är bäst Aptitkontroll Pill

Serotoninnivåerna verkar spela en viktig roll vid aptit och, sålunda, viktkontroll. En kost med lågt tryptofan tycks leda till låga hjärnan serotonin nivåer, vilket i sin tur resulterar i hjärnan avkänning svält och stimulerar aptiten. Rollen av 5HTP i ökande serotoninnivåer skapar en känsla av mättnad, vilket kan leda till curbed aptit och därmed viktminskning.

Vissa studier tyder på att när det tas före måltid, kan 5HTP leda till en snabbare mättnadskänsla. I en 1989 italiensk studie av 19 överviktiga kvinnor med ett kroppsmasseindex (BMI) mellan 30 och 40, fick kvinnorna antingen 8 mg 5HTP per kg kroppsvikt eller placebo före måltider för fem veckor. Inga kosten begränsningar förskrevs så att forskare kan utvärdera effekten av 5HTP att minska aptiten och främja viktminskning utan någon medveten ansträngning att förbjuda vissa livsmedel.

Det genomsnittliga beloppet för viktminskning under fem veckor av 5HTP tillskott var lite mer än tre pounds, jämfört med mindre än 1 pund av den totala viktminskning under placeboperioden. De kvinnor som tar 5HTP kändes fullt snabbare än de som tog placebo och som ett resultat, minskar dramatiskt kaloriintaget. Senare studier begränsade ämnena till specifika kostrekommendationer.

I en dubbelblind studie på 1991 även i Italien, 14 överviktiga kvinnor med ett BMI mellan 30 och 40 och en tendens att äta för mycket, fick antingen 300 mg 5HTP eller placebo 30 minuter före måltid för en 12-veckorsstudie. Under prima sex veckor fanns inga kostrekommendationer, men under de sista sex veckor kvinnorna placerades på en 1200-kaloriintag.

Kvinnor som får 5HTP behandling kollektivt förlorat mer än 10 pounds, medan de kvinnor som fick placebo förlorade drygt två pounds, och alla kvinnor som tar 5HTP rapporterade känsla mätta snabbare än dem som fick placebo. Men vissa kvinnor som fick behandling rapporterade någon motvilja mot kött eller förändrad smak och lukt, och mest erfarna lätt illamående under de första sex veckorna av försöket som avtagit under de senaste sex veckorna.

I en 1992 studie med liknande design av samma huvudförfattare och utvärdering 28 överviktiga patienter med diet under andra sexveckorsperiod, som fick 300 mg 5HTP före varje måltid förlorat betydligt mer i vikt än de som fick placebo.

De som tog placebo hade problem som ansluter sig till kost. Däremot, 100 procent av patienterna i behandlingsgruppen rapporterade tidig mättnadskänsla under de första sex veckor och 90 procent rapporterade samma under andra sexveckorsperiod och därmed ansluter sig till kost och minska kaloriintaget.

Dessutom, eftersom 5HTP minskar uppgift sug efter sötsaker och stärkelse, kan det också vara till nytta för att hjälpa diabetiker hålla sig till en hälsosam kost. I en 1998 dubbelblind, placebokontrollerad, randomiserad italiensk studie av samma huvudförfattare som ovanstående studier fick 25 överviktiga icke-insulinberoende diabetes öppenvård antingen 750 mg 5HTP dagligen eller placebo under två veckor i följd utan diet.

Resultat här visade också att patienter som får 5HTP minskat betydligt deras dagliga energiintaget genom att minska kolhydrater och fettintag och minskade sin kroppsvikt.

Slutsats om 5HTP

Vissa studier har visat att tillägg är ett effektivt anti-depressiva och kan hjälpa människor på samma sätt som receptbelagda läkemedel. Andra studier har visat att det fungerar att hjälpa människor med att äta för mycket. De har också sett positiva resultat på personer med fibromyalgi, migrän och sömnlöshet. Även serotonin toxicitet inte har observerats hos människor med coingestion av 5HTP och anti-depressiva, är det tillrådligt att rådfråga din läkare om det bedöms att koppla ihop de två.

Var kan man köpa 5HTP en rättslig Aptitkontroll

Bästa sättet att köpa 5HTP erbjudanden är från officiella hemsida som underlättar prisvärda köp. Det gör man antingen genom rabatter eller specialerbjudanden. Besparingar i samband med inköp av större kvantiteter. Fri frakt och pengarna tillbaka garanti är ytterligare fördel med online-köp.

Välj en rättslig kontroll aptit piller att bränna fett