Válasszon egy jogi étvágy fogamzásgátló tabletta éget zsírt

5HTP kiegészítést tett szert egyre növekvő népszerűsége számos rendkívül változatos okokból. Ez egy jogi étvágy ellenőrzésére kiegészítő? Működik a test?

Mi 5HTP

5HTP (5Hydroxytryptophan) egy természetben előforduló anyag származó vetőmag hüvely Griffonia Simplicifolia, a nyugat-afrikai gyógynövény. Emberben, 5HTP az azonnali tápanyag előfutára a szerotonin neurotranszmitter.

Ez azt jelenti, hogy 5HTP alakítja közvetlenül szerotonin az agyban. A szerotonin számos alapvetően fontos funkciókat, beleértve a szerepet alvás, az étvágy, a memória, a tanulás, hőmérséklet-szabályozás, hangulat, a szexuális viselkedés, a kardiovaszkuláris funkció, izom-összehúzódás, és endokrin szabályozás.

5HTP a legjobb étvágycsökkentő tabletta

Szerotonin-szint úgy tűnik, hogy fontos szerepet játszanak az étvágy, és így a terhelés szabályozása. A diéta alacsony triptofán látszik vezetni alacsony agyi szerotonin szintet, ami viszont az agy érzékelő éhezés és serkenti az étvágyat. A szerepe 5HTP növelésében szerotonin szint létrehoz egy jóllakottság érzését, ami ahhoz vezethet, hogy leszűkül étvágy, és ebből következően a fogyás.

Egyes vizsgálatok azt mutatják, hogy ha étkezés előtt, 5HTP vezethet gyorsabb jóllakottság érzését. Egy 1989 olasz tanulmány 19 túlsúlyos nőknél, akiknek testtömeg indexe (BMI) 30 és 40, a nők kaptak 8 mg 5HTP per kg testtömeg vagy placebót étkezés előtt öt hétig. Diéta nem írtak, hogy a kutatók is hatásának értékelésére 5HTP csökkentésében étvágyat és előmozdítása fogyás nélkül tudatos erőfeszítést, hogy megtiltsa egyes élelmiszerekben.

Az átlagos összege fogyás során 5 hét alatt a 5HTP kiegészítés volt, egy kicsit több, mint 3 font, míg kevesebb, mint 1 font teljes fogyás során a placebo időszak. A szedő nők 5HTP érezte, tele gyorsabb, mint a placebót szedő betegek, és ennek eredményeként drasztikusan csökkent kalóriabevitel. Az ezt követő vizsgálatok korlátozott a tárgyak egyedi étrendi ajánlásokat.

Egy kettős-vak vizsgálatban 1991 Olaszországban is, 14 túlsúlyos nőknél, akiknek testtömeg indexe 30 és 40, valamint a tendencia, hogy sokat eszik, akik vagy 300 mg 5HTP vagy placebót 30 perccel étkezés előtt egy 12-hetes vizsgálatban. Az elsők hat hét nem voltak táplálkozási ajánlások, de a második hat héttel a nők kerültek egy 1200 kalóriás étrend.

Kapó nők 5HTP kezelés együttesen elvesztette több mint 10 font, míg a nők, akik placebót elvesztette valamivel több, mint két kilót, és az összes szedő nők 5HTP számolt érzés jóllaktak gyorsabb, mint a placebót szedő betegeknél. Azonban egyes nők kezelésben részesülő jelentett némi idegenkedés hús vagy megváltozott íz és illat, és legtapasztaltabb enyhe hányinger az első hat hét alatt a próba, amely alábbhagyott az elmúlt hat hétben.

Egy 1992 vizsgálatban hasonló elrendezésű ugyanaz vezető szerzője és értékelésére 28 túlsúlyos alanyoknál alatti diétának második hathetes időszak részesülő 300 mg 5HTP minden étkezés előtt elvesztette lényegesen nagyobb súlyt, mint azoknál, akik placebót kaptak.

Azok, akik placebót volt baj tapadt a diétával. Ezzel szemben 100 százaléka alanyok a kezelési csoportban jelentett korai jóllakottság az első hat hét alatt, és 90 százalékuk számolt be ugyanazon a második hat hét alatt, eloszlatva ezáltal a diétával és csökkenti a kalória bevitelt.

Ezen kívül, mivel 5HTP állítólag csökkenti a sóvárgást, édességek, akkor is hasznos lehet abban, hogy a cukorbetegek tartsák az egészséges táplálkozás. Egy 1998-as, kettős-vak, placebo-kontrollált, randomizált olasz tanulmány szerint az azonos vezető szerzője, mint a fenti vizsgálatokban 25 túlsúlyos, nem inzulinfüggő cukorbetegek járóbetegek kaptak 750 mg 5HTP napi vagy placebo két egymást követő héten nem diéta.

Eredmények itt azt is jelezte, hogy a kezelésben részesülő betegek 5HTP jelentősen csökkent a napi energia-bevitel csökkentésével, szénhidrát- és zsírbevitel, és csökkentette a testsúlyt.

Következtetésre 5HTP

Egyes tanulmányok kimutatták, hogy a kiegészítés hatékony anti-depresszáns és segíthetnek az embereknek hasonlóan vényköteles gyógyszereket. Más tanulmányok bizonyították, hogy működik, hogy segítse az embereket a túlevés. Azt is láttuk, pozitív eredményeket az emberek fibromyalgia, migrén, és az álmatlanság. Bár a szerotonin toxicitást nem figyeltek meg emberben coingestion a 5HTP és antidepresszánsok, azt javasoljuk, hogy konzultáljon orvosával, ha úgy dönt, hogy mindkettőtöket.

Hol lehet megvásárolni 5HTP, jogi étvágy ellenőrzésére

A legjobb módja annak, hogy vásárolni 5HTP az eladó hivatalos honlapján, amely megkönnyíti a kedvező beszerzési. Teszi ezt akár kedvezmények vagy akciók. A megtakarítás társul vásárlása nagyobb mennyiségben. Ingyenes szállítás és a pénz-visszafizetési garancia további előnye az online vásárlás.

Válasszon egy jogi étvágy fogamzásgátló tabletta éget zsírt