Usporedite protein sirutke sa postarale za dodataka prehrani

Protein sirutke može pomoći da poboljšate svoju mišićnu masu ili kao dodatak prehrani. Mi ćemo usporediti proteina sirutke koji radi upravo za vas.

Krivotvorenje dodataka prehrani tiče proizvođača i potrošača. To također utječe na vjerodostojnost industrije dopuniti. Opseg namjernog primjesa sa sintetičkim lijekovima proizvoda na tržište, kao dodataka prehrani su značajne i u porastu. Namjerno režim pulsacije dodataka prehrani je učinjeno s namjerom da prenese snagu koja se ne može postići prehrambenim sastojcima sama.

Opasno lažnih dodatak

Budući da je FDA ne može regulirati industrije dopuniti, ne postoji provjera tih dodataka i njihovim zahtjevima, ostavljajući ga potrošača odlučiti što je zdravo i uklapa svoje ciljeve. To bi bilo u redu ako je oglašavanje i marketing tih dodataka su istiniti. U novije vijesti, New York odvjetnik ureda ispitan 24 različitih proizvoda od glavnih trgovaca na svom području te utvrdili da sve, ali 5 sadržane DNA koja je bila neprepoznatljiva, ili iz drugog postrojenja nego što je bilo na etiketi. Ovi rezultati zatraži državni odvjetnik Ured za slanje prekidu naloge za maloprodaju u vezi ove proizvode.

To je ne samo ono što je krivo na bočicu, to je ono sastojci su izostavljeni koji može uzrokovati opasnost previše. Kao što je jedan op-ed New York Times pisac objašnjava procjene FDA da je oko 50.000 nuspojave dodataka prehrani pojavljuju svake godine, jer mnogi se nadovezuje sadržavati i druge sastojke koji potrošači mogli biti alergični. Ako to nije moguće alergeni koji uzrokuju nepovoljne reakcije, to bi mogao biti opasne kemikalije kao što su olovo, živa, arsen, i selena.

Najpopularnija vrsta dodatka na današnjem tržištu mršavljenja dodataka. FDA je vidio izvještaje o povišenog krvnog tlaka, lupanje srca, moždani udar, napadaja i smrti u vezi s mršavljenja dodataka. Čak i poznata tv liječnik i osobnost dr Oz je bio pod senatorske prisilom nakon promicanje čudo i čarobnim mršavljenja dodataka na njegov show, a znajući da su ti proizvodi nisu učinili ono što im je i on tvrdio da mogu.

Znajući izvorni ImpactWheyProtein

Sirutka je preostala nakon mlijeko je kiselo i napete tekućine. To je nusprodukt u proizvodnji sira ili kazeina i ima nekoliko komercijalnu uporabu. Slatka sirutka se proizvodi tijekom izrade vrsta sirila iz tvrdog sira poput cheddar ili švicarski sir. Kiselina sirutke (također poznat kao kiseli sirutka) je proizveden kao nusprodukt tijekom izrade kiselina vrste mliječnih proizvoda kao što su sir i napete jogurt.

Whey (izveden iz sirutke) često prodaje kao prehrambeni dodatak. Takvi dodaci su posebno popularni u sportu bodybuilding. U Švicarskoj, gdje je proizvodnja sira je važna industrija, sirutka se koristi kao osnova za gaziranih bezalkoholnih pića, kao što su Rivella i Montino. Na Islandu, tekuća sirutka se prodaje kao Mysa.

Da li rade ImpactWheyProtein sigurno?

ImpactWheyProtein je prirodni protein praha koji mogu pomoći izgraditi mišićnu masu i tjerati vas bliže prema svom idealnom fitness razini. Prvo osnovana u 2004, ImpactWheyProtein je prodaja protein praha u više od 50 zemalja za više od deset godina i njezina protein sirutke je napravljen prema visokim standardima sa samo najboljih prirodnih sastojaka.

Kada je u pitanju izgradnja mišića ili gubitka težine, bitno je da su sve bitne proteine ​​u prehrani. U svakodnevnom životu, to može biti vrlo teško konzumirati preporučenu količinu proteina kroz dijetom.

ImpactWheyProtein je jednostavan, učinkovit i prikladan način da uključuju sve bitne proteine ​​i aminokiseline u svoj način ishrane. To je brz rad, učinkovito i brzo apsorbira u tijelu kako bi se stimulira metabolizam i izgradnju mišićne mase. Proteinski prah i proteina nisu bitni za izgradnju mišića, ali oni također mogu igrati vrlo važnu ulogu u mršavljenja.

Kako usporediti proteina sirutke originalni i varanje

Uspoređujući između izvornika i lažni proteina može biti malo neuredan. Međutim, mi imamo savjete kako prepoznati između originala i falsifikata. Prvo, izvorni proizvod mora imati pravnu serijski broj iz tijela; drugo, oni imaju hologram iz tvrtke. Treće, izvorni proizvod uvijek prodaje u službenom tvrtke ili službenim stranicama, tako da kada kupite ImpactWheyProtein iz drugog mjesta, jamstvo također se posumnjao jer to već od treće osobe. Da bi dokazali ovu tvrdnju, kliknite na ovaj link i pokušati kupiti ImpactWheyProtein na službenim stranicama. 

Usporedite protein sirutke sa postarale za dodataka prehrani