Trusted mjesto za kupiti kolagena dodataka za regeneraciju

Uzmite pouzdanog mjesto za kupnju kolagena dodataka za regeneraciju. Ovaj članak će vas dovesti do odabrati najbolji dodatak.

Hrskavica je važan, ali skloni dijelovi tijela. Da bi se hrskavica sigurno, utrošiti kolagen. Ovaj članak će vam reći zašto kolagen može zadržati svoje hrskavice sigurno. Kolagen je najobilniji protein u tijelu. To je primarni građevni blok kože, kose, noktiju, kostiju, tetiva, zglobova i hrskavice. Smatra se ljepilo koje drži tijelo zajedno.

Hrskavica i njegova funkcija

Hrskavica je elastičan i glatka elastična tkiva; nalik gumi obloge koja pokriva i štiti krajevi dugih kostiju u zglobovima, te je strukturalna komponenta prsnog koša, uha, nosa, bronhija, veznih pločica, i mnoge druge komponente tijela. To nije tako teško i kruto kao kost, ali je tvrđe i manje fleksibilan od mišića.

Mehanička svojstva zglobne hrskavice u nosivih zglobova kao što su koljena i kuka su opsežno studirao na makro, mikro i Nanoscales. Ova mehanička svojstva uključuju odgovor hrskavice kod trenja, tlačna, vlaka i zatezne utovara. Hrskavica je elastičan i prikazuje Viskoelastična svojstva.

Hrskavica je ograničena mogućnosti za popravak: Budući da su hondrociti okovani šupljina, ne mogu migrirati na oštećenim mjestima. Dakle, oštećenje hrskavice je teško liječiti. Također, zbog hijalina hrskavica nema prokrvljenost, polaganje nove matrice je spor. Oštećeni hijalina hrskavica obično zamjenjuje fibrocartilage ožiljak tkiva. Tijekom posljednjih nekoliko godina, kirurzi i znanstvenici su utvrdila niz hrskavice popravak postupaka koji pomažu da se odgodi potrebu zamjene zgloba.

Kako kolagen može zadržati zdravlje hrskavice

Osim što je ključna komponenta hrskavice, kolagen protein je također pronađena u koži i tetivama. ProtocolCollagen pruža hrskavicu sa svojom snagom i stvara okvir koji se kućama druge komponente hrskavice.

Tvrdnja da kolagen može stimulirati rast nove hrskavice u zglobovima je rođeno iz nedavne medicinske studije koje kažu da su bolesnici s artritičnih ili oštećenih zglobova pokazali poboljšanje u mobilnosti i boli prilikom uzimanja dodatka.

Laboratorij Studija je također pokazala da kolagena može stimulirati rast nove hrskavice tkiva. Kolagen je najobilniji protein u tijelu na oko 33 posto. Ona je prisutna u kostima, zglobovima, mišićima i drugih vezivnog tkiva. Znanstvenici vjeruju da u nekim ljudima, osobito starije osobe, njegova proizvodnja usporava ili zaustavlja.

Dodaci izgleda da obavljaju istu ulogu kao prirodnog kolagena u održavanju tkiva u zglobovima zdrava i podatna.

Dr. Stefan Oesser, od Sveučilišta Kiel u Njemačkoj, objavio istraživanje koje je pokazalo da dodavanjem kolagen na tkiva hrskavice, bilo je moguće potaknuti dodatni rast stanica.

Ovo je prvi put da je netko pokazao da kolagen ima takav učinak na hrskavicu i podupire anegdotalne dokaze i suđenja pacijenata, kaže on.

Mi smo još uvijek pokušavaju odgonetnuti zašto kolagena radi na ovaj način. To bi moglo biti teško utvrditi, jer postoji niz složenih interakcija. No, mi smo na kraju utvrdili da se to dogodi.

Istraživanje je prije dvije godine Roland Moskowitz, profesor ortopedije na Case Western University u Americi, gledao na 400 pacijenata s artritičnih koljena iz SAD-a, Velike Britanije i Njemačke. Neki dobio placebo, dok su ostali tretiraju s kolagenom.

Potonja grupa je pokazala značajno smanjenje boli i poboljšanje pokretljivosti zglobova, s 93 posto postizanje pozitivne rezultate, neke nakon samo dva tjedna.

Gdje kupiti kolagena dodataka

Najbolji način za kupnju ProtocolCollagen dodataka je po pristupu službenim stranicama. Kupnja ProtocolCollagen u službenoj web stranici donijeti mnoge prednosti. Prvo, kvaliteta je zajamčena, dakle, samo trebate ostati na svom mjestu i opustiti jer će se isporukom u kratkom vremenu, treći, dobivate mnoge promenadni koncert od njega. Pa što čekate? Samo kliknite na ovaj link kako bi vas dovesti do službenih stranica ovog ProtocolCollagen.

Trusted mjesto za kupiti kolagena dodataka za regeneraciju