Ta 5HTP för snabb fettförbränning

5HTP för snabb fettförbränning har visat lovande resultat som en behandling för att förlora vikt. Läs om fördelarna med 5HTP och hur det fungerar för viktminskning innan du försöker det.

Vad är 5HTP

5HTP har skapats från en typ av aminosyror som är naturligt förekommande och som fungerar som en metabolisk intermediär i skapandet av serotonin och melatonin. De finns som ett kosttillskott och det finns många fall där de har använts som ett antidepressivt medel, sömn stöd och en aptitnedsättande.

Fördelar med 5HTP

Naturlig serotonin booster: Öka ditt humör. Ordentlig sömn, minskad depression, minskad ångest och minskad stress innebär stämningen hos en individ blir automatiskt bättre. Serotonin är känd som en “Happy” hormon, eftersom det befriar dig från stress. Och genom att ta kontrollerade nivåer av 5HTP du kommer att få serotoninnivåerna i hjärnan ökat och därmed ditt humör kommer alltid att vara bra och du kommer att kunna njuta av livet mycket bättre.

Viktminskning. Det har visat sig att en överviktig person har låga nivåer av serotonin i kroppen. Detta beror på att sänka nivån på denna mycket viktiga kemikalie i kroppen, högre är dina chanser att känna mer hungrig och därmed hamna överätande. Personer med låga serotoninnivåer kan inte kontrollera sin aptit. Vilket leder till fetma, vilket i sin tur är en viktig ingång till oönskade känslor som ångest, depression och irritation. Så det är en bra idé att ta 5HTP i din annars ineffektiva viktminskning program.

Anti-aging egenskaper. Även om det inte känt att många, hjälper 5HTP att bli av fria radikaler celler. Dessa celler är majorly ansvariga för skada cellerna och sålunda leder till åldrande. Serotonin produceras av 5HTP fungerar som en antioxidant i kampen mot dessa oönskade fria radikaler och därmed fungerar som ett bra anti-aging agent.

Hur 5HTP fungerar för Quick Fat Loss

5HTP är ett derivat av aminosyran tryptofan och omvandlas till signalsubstansen serotonin i hjärnan. Vad har det att göra med viktminskning? Serotonin är en mångfacetterad signalsubstans, och en av dess roller är påverkar aptit.

I en liten studie, italienska forskare sätta en grupp av överviktiga, hyperphagic (vetenskap för “äta för mycket”) vuxna på en 1200 kalorifattig diet och gav hälften av dem 300 mg 5HTP att ta 30 minuter före varje måltid. Efter 12 veckor, dessa deltagare förlorade omkring 7,2 pounds jämfört med 4 pounds för resten av gruppen, som omedvetet, tog placebo.

Vad är nyckeln att notera är att medan viktminskning för placebogruppen var inte statistiskt signifikant, under andra halvan av studien fick alla deltagare ges specifik vägledning för att minska sitt kaloriintag. Sockerpiller grupp missade kalorimärket med nästan 800 kalorier. För mig verkar mer som inte följer instruktionerna än effekten av ett tillägg.

Även om det verkar 5HTP kan ha hjälpt till med viktminskning, för någon som är mycket överviktig att förlora 7 pounds i 12 veckor och samtidigt äta en mycket kalorifattig kost är inte så anmärkningsvärt. Utanför denna studie finns det inte mycket mer, bortsett från hypoteser och biokemiska mekanismer, för att visa att 5HTP är en aptitnedsättande.

Var kan man beställa 5HTP för Quick Fat Loss

5HTP har skapats från en typ av aminosyror som är naturligt förekommande och som fungerar som en metabolisk intermediär i skapandet av serotonin och melatonin. Serotonin är en mångfacetterad signalsubstans, och en av dess roller är påverkar aptit.

En månad leverans av 5HTP kan köpas på nätet endast på officiail hemsida. Besparingar kan göras genom att köpa större mängder av tillägget. Fördelarna med att köpa från officiella hemsida är inkludera en pengarna tillbaka-garanti och snabb leverans över hela världen.

Ta 5HTP för snabb fettförbränning