Sigurno zelena kava dodatak za mršavljenje učinkovito

Ono što je zelena kava dodatak za mršavljenje učinkovit? Pročitajte recenziju ovdje za veliku zelenu kavu.

Dok tradicionalna crna kava je izrađen od pržena zrna kave, zelena kava pića su izrađene pomoću nepečeni, ili zelene, zrna kave. Izvodi iz zelenih zrna kave su pokazale brojne zdravstvene prednosti u znanstvenim istraživanjima. Glavne komponente sirove kave odgovorni za ove prednosti čini se da kofein i klorogena kiselinu, vrsta antioksidansa.

Zelena kava i kofein

Kofein je prirodna tvar u kavu i kakao, čaj lišća i kola oraha; ona je također dodao da određenih lijekova i dodataka mršavljenja. Kofein je stimulans koji utječe na središnji živčani sustav, što se osjećate budan, mentalno budan i energičan. Kofein u hranu i piće se mjeri u miligramima. 8 unca šalicu kave pivo je između 102 do 200 mg kofeina i samo 2 kalorija.

Studije o zelenoj kavi

Nekoliko istraživanja je potvrdilo ovlasti mršavljenja zelene kave, uključujući studiji objavljenoj u časopisu The Journal International Medical Research 2007. Usmjereno na aparat za proizvod koji se sastoji od 2000 mg arabica i robusta predmetnog pržene kave, 200 miligrama ekstrakta zelenog kave i 90 mg do 100 mg CGA. Sudionici u zelenom kavu skupine pili pet šalica kave proizvoda, što je ekvivalent 11 grama kave dnevno tijekom 12 tjedana. Na kraju 12 tjedana, zelena kava kohorta izgubili prosječno 5,4 funti i 3,6 posto tjelesne masnoće. Za usporedbu, crna kava grupa izgubila ukupno 1,7 funti i 0,7 posto tjelesne masnoće.

Najbolja zeleni dodatak kave

Zelena Kava Čista je napravljen od prirodnih sastojaka, tako da nema poznate nuspojave. Također je bez veziva, punila i umjetnih sastojaka za razliku od nekih drugih na tržištu. Mi savjetujemo naše kupce kako bi provjerili sve sastojke prije uporabe za osobna alergena. Ako imate postojeći zdravstveno stanje ili su zbog operaciju, razgovarati sa svojim liječnikom prije uzimanja zelene kave čista. Trudnice i oni dojenje ne bi trebali uzimati ovaj dodatak.

Koliko paketi odabrati?

Mnogi naši prvi put korisnici imaju tendenciju da se kupi jednu bocu, ali obično se vratiti za više, kao što su uživati ​​učinke Zelena kava čistog ekstrakta. Međutim, preporučujemo kupnju više od jednog kao i kod zelene kave Čista prednosti su učinkovitiji s dužim uporabu. Preporučujemo za prvi put kupac pokušava svoje sirove kave za najmanje 3 mjeseca. Tu su diskontirane cijene na raspolaganju kada kupujete u rinfuzi, tako da možete uživati ​​u blagodatima na cijenu koju će ljubav.

Gdje bi trebao kupiti

Gdje možete kupiti zelenu kavu dodatak za mršavljenje? Kliknite na link iznad da se GreenCoffeePure. Mjesto morate kupiti je i službena stranica GreenCoffeePure. To sigurno i pravna GreenCoffeePure će dati najučinkovitiji rezultat. Klikom na link ovdje, možete preusmjeriti na stranicu registra, a zatim naručite na službenim stranicama.

Sigurno zelena kava dodatak za mršavljenje učinkovito