Poti cumpara 5HTP in magazine

5HTP este un supliment pe care unii oameni folosesc într – un efort de a sprijini sanatatea lor mintala si sistemul imunitar. Poti sa cumperi 5HTP in magazine ? Găsi răspunsul în această recenzie de mai jos.

Ce este 5HTP Supliment

5Hydroxytriptan, mai bine cunoscut sub numele de 5HTP, este un supliment pe care unii oameni folosesc într-un efort de a sprijini sanatatea lor mintala si sistemul imunitar. 5HTP a fost folosit pentru o varietate de condiții, inclusiv anxietate, diferite tulburări de somn, tulburări de hiperactivitate, ataxie cerebeloasă, depresia, sindromul de fibromialgie primar și migrene.

5HTP este un produs chimic natural în organism și este un bloc de construcție pentru serotonina, care este un neurotransmitator care ajuta la moderat transmiterea semnalelor intre celulele nervoase. Nivelurile scazute de serotonina sunt considerate a contribui la depresie.

Beneficiile de Pastile 5htp

Utilizarea 5HTP ca un rapel al serotoninei pentru terapia anti-depresive a fost examinată, dar nu este strict obiectivul nostru aici. Dacă adevărul se spune multe (chiar și cele mai multe) dintre cititorii acestui articol sunt perfect fericit și au durate de viață, care nu au nevoie de un impuls suplimentar al serotoninei.

Cu toate acestea, proprietăți anti-depresive sunt doar vârful iceberg-ului pentru 5HTP. De fapt, beneficiile sale sunt atât de răspândite, acesta a fost utilizat pentru tratamentul eficient al diverselor probleme, cum ar fi tulburările de durere, creșterea apetitului alimentar asociate cu obezitatea si chiar insomnie.

Cum HTP de lucru

Organismul face 5HTP în mod natural de la triptofan și, apoi, se transformă în serotonina. Acest neurotransmițător are multe efecte puternice asupra creierului. Nu numai că a îmbunătăți starea de spirit, de asemenea, suprima foamea si ajuta pentru a reduce creșterea în greutate.

Medicii sugereaza a lua un supliment 5HTP în loc de un supliment al serotoninei, deoarece 5HTP poate avea acces la creier din sange, in timp ce serotonina nu poate. Pentru a putea avea acces la creier, produse chimice și compuși vor trebui să acceseze bariera de sânge a creierului, care permite accesul la creier. Prin urmare, va trebui să ia un supliment care se poate traversa bariera, cum ar fi 5HTP, în scopul de a creste nivelul de serotonina din creier.

Pe măsură ce nivelul serotoninei creste se diminueaza de foame si te simti mai repede, fără a simți sătul nevoia de a restricționa aportul de alimente. Un studiu a constatat ca femeile au mancat mai putin carbohidrati, fara nici un efort.

Cum să luați 5HTP

profesionistilor in domeniul sanatatii recomanda, în general, 50 mg de 5HTP luate la 1 până la 3 ori pe zi. Unele studii au utilizat doze mai mari, dar pentru că 5HTP pot fi toxice la doze mari, ar trebui să discutați cu furnizorul de îngrijire a sănătății înainte de creșterea dozei. Furnizorul de îngrijire a sănătății poate ajuta la determinarea doza potrivită pentru tine. Pentru anxietate sau depresie, doza este de 150 până la 300 mg pe zi.

Poti cumpara 5HTP in magazine

Nu poți cumpăra 5HTP în magazine locale. Puteți evita pastilele 5htp fals, dacă aveți o cumpere de la site-ul oficial. Site-ul oficial facilitează cumpărare la prețuri accesibile. Ea face acest lucru, fie prin reduceri sau prin pastile gratuite. Economiile sunt asociate cu achiziționarea de cantități mai mari. Rapid de transport maritim este un beneficiu suplimentar de cumpărare on-line.

Poti cumpara 5HTP in magazine