Nekoliko rizici steroide da bi trebao znati

Svatko tko koristi steroide želi rastu mišića brzo. No, oni nisu u potpunosti sigurna. Ti bi trebao znati činjenice o steroidima – Kako steroidi vas nije dobro!

Ako nećete da bi pogrešnu odluku da izaberu programe obuke mišića, trebali biste bili sigurni da je vaš izbor je stvarno siguran za svoje tijelo. Sada, mnogi bodybuilderi imaju tendenciju da odaberete brze mišićne izgradnje put s uzimanje anaboličkih steroida. Te bi trebao uzeti u obzir činjenice o steroids- kako steroidni bi vam nije dobro. Steroidi su lijek bez recepta koji može dovesti ozbiljne posljedice ako ih koristite dugoročno korištenje u trening mišića.

U stvari, jedan efekt steroidi imaju na vaše tijelo kako bi se poboljšala svoje tijelo sposobnost sintetizirati bjelančevine, kako bi se popraviti i izgradnju mišića. Ako je vaše tijelo stimulira proteine ​​u aminokiseline, to će ih obnoviti u protein koji je potreban za izgradnju tijela. Normalno, taj proces obnova djeluje noću tijekom spavanja. U bodybuilderi koriste steroide osnažiti svoju sliku i snagu mišića. Oni žele povećati brzinu razvoj mišića bez zadržavanja na znak steroidi zlostavljanja.

Postoje neke činjenice o steroidima koje će se ne osjeća dobro. Trebali bi primijetiti posljedice uzimanja steroida kao što su agresivnost, ćelavost, ljubičaste ili crvene točke na tijelu, trese ili drhtanje, brzo debljanje sa velikom mišićnom masom. To su uobičajene znakove kada koristite steroide u kratkom roku uporabe.

Tu su dugoročne fizičke učinke uzimanja steroida u izgradnji mišića. To su različiti između muškaraca i žena. Za muškarce koji koriste steroide, oni mogu uzrokovati nuspojave fizički kao što slijedi: razvoj grudi, dršćući od testisa i bolesti jetre. Ako žene koriste steroide u dugoročnoj upotrebi, oni će doživjeti neke masculinization učinke kao što su, abnormalnih menstrualnog ciklusa, produbljuju glas i povećani klitoris.

Rizik od korištenja steroida

Općenito, steroidi imaju dvije različite vrste, anabolički i katabolički. Anabolički radi na izgradnji mišićnog tkiva brzo. S druge strane, katabolički daju loše učinke. Dakle, većina sportaša imaju tendenciju da koriste vrstu anabolički. Kada su se opredjeljuju za anaboličke steroide, oni će blokirati vaše mišićno tkivo kako bi se izgraditi tijelo mase stimulirajući tijelo da proizvodi više proteina. Iako, anabolički steroidi mogu izgradnju mišića učinkovito, ali imaju rizik koji su uključeni s steroidi uporabu.

Na temelju laboratorijskih ispitivanja, steroidi imaju potencijal za stvaranje hormona koji je napravljen od kolesterola. Oni su kemijski testosterona koji je muški spolni hormon odrediti spol obilježje i reproduktivnog. Testosteron ima ulogu u formiranju mišićne ljudi su njegove snage. Za žene, steroide može proizvesti malu količinu testosterona hormona za izgradnju mišića. No, trebali biste znati nuspojave koje su moguće dobiti od korištenja steroida za izgradnju mišića.

Rizik od koristi steroide za izgradnju mišića može doživjeti nuspojava predugo potrošnje u velikoj količini. Oni mogu izazvati psihološke probleme, kao što su, promjene raspoloženja, agresivnost, i depresije. U fizičkom, oni će ugovor sa svojim fizičkim uvjetima kao što su poremećaj jetre, ćelavost, razvoj grudi i seksualnih problema kao što su erektilnu disfunkciju i neplodnost. Dakle, treba biti oprezan s steroidi efekti za izgradnju mišića.

Tu su dugoročne fizičke učinke uzimanja steroida u izgradnji mišića. To su različiti između muškaraca i žena. Za muškarce koji koriste steroide, oni mogu uzrokovati nuspojave fizički kao što slijedi: razvoj grudi, dršćući od testisa i bolesti jetre. Ako žene koriste steroide u dugoročnoj upotrebi, oni će doživjeti neke masculinization učinke kao što su, abnormalnih menstrualnog ciklusa, produbljuju glas i povećani klitoris.

Svi znamo kako steroidi izgradnju mišića, a što su steroidi posljedice za naše zdravlje? Te bi trebao uzeti u obzir da koristite steroide za izgradnju mišića, uključujući žene koje žele da rastu mišića. Za žene, oni mogu voditi razvojne probleme u fetus ako je trudna. Oni također imaju negativne učinke na menstrualni ciklus i plodnost.

Steroidi treba koristiti samo za određene medicinskih razloga pod odredenim od liječnika na recept. Liječnici će kontrolirati korištenje steroida kako bi zaštitili svoje zdravlje od štetnih nuspojava. To bi trebao biti vrijedan, ako idete u teretanu kako bi poboljšali svoje sposobnosti u trening mišića. Možete dobiti tjelesnu masu, naravno, i da vas dobro svaki dan. Možete ravnotežu s dobrim proteina iz hrane koju jedu. Razumijevanje onoga što vaše tijelo treba!

Ako želite saznati detaljne informacije o riziku korištenja steroida za izgradnju mišića, možete razgovarati sa svojim liječnikom ili vaš trener. Porazgovarajte o tome kako se steroidi izgradnju mišića, a što su oni vrijedi za korištenje? Naći ćete pravi steroide. Te bi trebao odlučiti koje su najbolje metode za izgradnju mišića, bez steroida.

Nekoliko rizici steroide da bi trebao znati