Najbolje mjesto za kupnju proteina sirutke za svoj dodatak prehrani

Zdravlje je istaknuti dar u vašem životu s dobrim plan prehrane. Prije nego smo pokazati najbolje mjesto za kupnju proteina sirutke za svoj dodatak prehrani.

Dijeta je alternativa zadržati svoje tijelo zdravim i smanjiti tjelesnu težinu. Ovaj članak će vam reći gdje kupiti proteine ​​sirutke za dodatak prehrani.

Temelj vašeg trešnje će biti kvalitetan protein u prahu miješa u vodu, a ne sok. Dodajte oko 20-30 grama proteina po potresanja – što ste stariji, više ćete se možda morati održavanje mišića. Studija odraslih, prosječna starost 70 godina, pokazala je kad je 40 g proteina sirutke u odnosu na 20 g; su povećali su sintezu mišićnog proteina od 32%.

Koji bi vam odabrati? Whey protein može imati rezultate najbolje prehrana istraživanja, sa sporijim probavljanje proteina mlijeka naredne, zatim soja ili biljnih proteina.

Što je whey protein?

Sirutke protein je jedan od dva proteina u mlijeku, a drugi je kazeina. Zgrušavanja (obično renin) je dodana u mlijeku, u sir (kazein) i sirutka odvojena. Sirutke protein je topljiv u vodi dio mlijeka.

Sirutka se koristi kao dodatak proteina. To je vrlo korisno za udaranje ciljane dnevne ciljeve proteina. Sirutka se apsorbira brže od drugih oblika proteina, što znači da povećava sintezu mišićnih proteina koji se koristi za break posta.

Kako može sniziti masnoće?

Poznato je da protein može pomoći kod mršavljenja. To je najveće ispunjenje macronutrient, daleko. Proteini mogu potaknuti metabolizam za 80 do 100 kalorija dnevno, i da se ljudi automatski pojesti i do 441 manje kalorija dnevno.

U jednoj studiji, jedenje proteina na 25% kalorija smanjiti želju za 60%, a smanjuje želju za kraj vremena prigristi pola. Uzimajući protein sirutke je odličan način da povećate unos proteina, koji bi trebao imati većih prednosti za mršavljenje.

Istraživanja su pokazala da zamjena drugim izvorima kalorija proteinima sirutke, u kombinaciji s dizanje utega, može uzrokovati gubitak težine od oko 8 funti, a povećanje mišićne mase. Dakle, ako se pokušavate izgubiti na težini, a zatim dodatak proteina sirutke može pomoći i da izgubite težinu i zadržati svoje dragocjeno mišića.

Predstavljanje ImpactWheyProtein

ImpactWheyProtein je prirodni protein praha koji mogu pomoći izgraditi mišićnu masu i tjerati vas bliže prema svom idealnom fitness razini. Prvo osnovana u 2004, ImpactWheyProtein je prodaja protein praha u više od 50 zemalja za više od deset godina i njezina protein sirutke je napravljen prema visokim standardima sa samo najboljih prirodnih sastojaka.

Kada je u pitanju izgradnja mišića ili gubitka težine, bitno je da su sve bitne proteine ​​u prehrani. U svakodnevnom životu, to može biti vrlo teško konzumirati preporučenu količinu proteina kroz dijetom.

ImpactWheyProtein je jednostavan, učinkovit i prikladan način da uključuju sve bitne proteine ​​i aminokiseline u svoj način ishrane. To je brz rad, učinkovito i brzo apsorbira u tijelu kako bi se stimulira metabolizam i izgradnju mišićne mase. Proteinski prah i proteina nisu bitni za izgradnju mišića, ali oni također mogu igrati vrlo važnu ulogu u mršavljenja.

Pouzdana mjesto za kupnju proteina sirutke

Protein proizvoda sirutke može se širiti široko u mnogim velikim trgovinama ili dopuniti trgovine, velika online trgovina također prikazuje da je proizvod na njihovoj listi. Dakle, gdje je najbolje i pouzdano mjesto za kupnju protein sirutke? Mi predlažemo da kupite na svojim službenim stranicama, kliknite na ovaj link da vas tamo. Kupnja na službenim stranicama, ne samo zadržati kvalitetu, ali i jamči proizvod. Stoga će doći do vas na najbolji i izvornom stanju.

Najbolje mjesto za kupnju proteina sirutke za svoj dodatak prehrani