Najbolja zelena ekstrakt kave dodatak za prehranu morate kupiti

Koji je najbolji zelena kava dodatak izdvojiti za prehranu? Ovdje ćemo ponuditi najbolju zelenu kavu dodatak koji radi.

Zrna kave su, naravno, zelena, ali oni su obično pržena prije prodali do potrošača. Ovaj proces pretvara ih smeđe. Kao što znamo, zrna kave su učitani sa antioksidansi i farmakološki aktivnih spojeva. Dva od najvažnijih su kofein i klorogena kiselina.

Klorogenske kiselina se vjeruje da je glavni aktivni sastojak u zelenom kave. Te tvari proizvesti učinke mršavljenja. Dakle, što je najbolji zelena kava dodatak ekstrakta za dijetu koja će raditi za točne rezultate?

Zeleni dodatak kave

Zelena kava Ekstrakt je koncentrirani izvor dijetalnih klorogenih kiselina i trenutno se koristi za zdravlje srca i gubitak masnoće kao dodatak; čini slabo do umjereno učinkovit na tim parametrima.

Zelena ekstrakt kave je dodatak i / ili prehrambeni proizvod koji se dobiva iz zrna kave. U osnovi, ima sličan kemijski sastav na kave u cjelini, ali ima znatno viši sadržaj molekula poznatih kao klorogenska kiselina; izraz koji se koristi da se odnosi na molekule koje imaju malu fenolni vezani na grupu kininska kiselina.

Zelena zrna kave i mršavljenje

Istraživanje do sada sklon reći da klorogenske kiselina (ekstrakt zelenog zrna kave) ometa enzim zvan glukoza-6-fosfataze, koji je uključen u tome kako je koristi glukozu tijela (šećera). Mislim da stvari mogu biti složeniji od toga pa ću ostaviti na pitanje kako se to radi drugima.

Tu je istraživanje na zrnaca zelene kave i gubitak težine. U nastavku slijedi kratki pregled nekih od tih studija. Mnoge studije uključuju laboratorijske životinje, gdje je to moguće, ljudska istraživanja će biti označene također.

Najbolja zeleni dodatak kave

GreenCoffeePure je osmišljen kako bi pomogao vašim klijentima žeti velike koristi od njegovog uzimanja. To može pomoći proces masnoće spaljivanja i smanjiti otpuštanje šećera u krvotok. To čak može pomoći eliminirati slobodne radikale u tijelu, koji su krivce koji uzrokuju proces starenja ubrzati.

Najbolje mjesto za kupnju

Najbolji ponuđač za 100% GreenCoffeePure da smo našli je ovdje prikazano. Možete kupiti od njih u nastavku. Nakon pregleda mnoge proizvode ovo je definitivno jedan najkvalitetniji dostupni. Oni također pružaju brz utovar i imaju garanciju 100% zadovoljstvo. Sada možete dobiti originalni proizvod na GreenCoffeePure samo na službenim stranicama. Klikom na link ovdje, da ćete saznati najnevjerojatnijih GreenCoffeePure proizvod. 

Najbolja zelena ekstrakt kave dodatak za prehranu morate kupiti