Najbolja Resveratrol500mg za žene: to stvarno radi?

Resveratrol500mg ima mnoge prednosti za žene, predstavit ćemo vam najbolje Resveratrol500mg za žene.

Žene koje imaju PCOS proizvesti nešto veće količine testosterona i drugih androgenih hormona od prosječnih. Iako su ti reproduktivni hormoni su obično povezani s muškarcima, žene imaju male količine. Povišene razine u žena s PCOS-om može doprinijeti nepravilnog ili izostalih menstruacija, neplodnost, debljanje, akne ili višak dlaka na licu i tijelu. Žene koje imaju PCOS se suočiti s većim rizikom od razvoja drugih zdravstvenih problema, kao što je dijabetes.

Što je Resveratrol500mg za žene?

Resveratrol je vrsta polifenola poznat kao stilbenoid, koji se proizvodi u grožđu i borovnicama bi se zaštitili od bakterijske i gljivične infekcije, te u manjoj mjeri od UV zračenja. Otkriveno je da je grožđe raste u vlažnim i vlažnih područja imala najveći sadržaj resveratrola bilo poznato najčešće konzumira hrana / piće. Resveratrol je očito jaki anti-gljivične spoja i antioksidans.

Kada se uzima oralno, resveratrol je dobro apsorbira od strane ljudi, ali je njegova bioraspoloživost je relativno niska, jer se brzo metabolizira i eliminira. U pretkliničkim ispitivanjima, resveratrol je pokazano da posjeduje brojne biološke aktivnosti, koje bi moglo primijeniti za prevenciju i / ili tretman raka, kardiovaskularne bolesti, i neurodegenerativne bolesti.

Blagotvorno izvješće o Resveratrol500mg za žene

Rezultati istraživanja objavljeni u proljeće 2014. godine navedeno da razočaranje čokolade i ljubitelje crnih vina da resveratrol ne bi nam pomogao živjeti duže. U jednoj studiji o starijim osobama koje žive u Italiji Chianti regiji, istraživači su otkrili da spoj vjerojatno je povezana s duljim životom.

Mjerili resveratrol u urinu sudionika i usporedbi razinama između onih koji su umrli tijekom devet godina trajanja studije (očekivalo se da dio će umrijeti, kao sudionici su bili 65 godina i stariji) i onih koji su preživjeli. Razine resveratrol bile su slične među onima koji su umrli i oni koji su preživjeli, što ukazuje da spoj nema značajan utjecaj na dugovječnost, barem ne u iznosima konzumiramo u hrani i piću.

Studija o Resveratrol500mg za žene

U australskoj studiji prekomjerne težine hipertenzijom muškaraca i žena u postmenopauzi, istraživači prate resveratrol djeluje na ručnu arteriju, glavni arterije nadlaktice. Poremećena prokrvljenost u ovoj posudi povezan čimbenika rizika kao što su gojaznost i hipertenziju. Nakon konzumiranje visoko biološki aktivan oblik resveratrol, sudionici pokazali značajan i brz porast protoka krvi unutar sat vremena.

Gdje kupiti Resveratrol500mg za žene

Sada možete kupiti resveratrol žena preporuča se samo na službenim stranicama. Ako želite da se Resveratrol500mg, provjerite oglas slijedite link ovdje da izravno posjetite službene web stranice. Možete saznati više zanimljive savjete za kupnju na Resveratrol500mg samo na službenim stranicama.

Najbolja Resveratrol500mg za žene: to stvarno radi?