Mogu li kupiti TurmericPlus u trgovinama visoke kvalitete?

TurmericPlus ima različite sposobnosti da štite tijelo od bolesti popularan u posljednje vrijeme. Kako znati kvalitetu TurmericPlus u trgovinama.

Kurkuma je začin koji dolazi iz kurkuma biljke. To se obično koristi u azijskoj hrani. Vi vjerojatno znate kurkuma kao glavni začin u curry. To je toplo, gorak okus i često se koristi za okus ili curry u boji pudera, slačice, maslaca i sireva. No, korijen kurkuma je također široko koristi da bi lijek. Sadrži žuta boje kemijske zove kurkumin, koji se često koristi za boje hrane i kozmetike.

Jednostavan st način da provjerite kvalitetu TurmericPlus

Test boja

Uzeti jednu žličicu kurkuma prah u epruveti / staklene boce. Zatim dodajte nekoliko kapi koncentrirane kloridne kiseline (HCl) u ga korisnik ružičaste boje pojavi odmah, ali onda nestaje nakon dodavanja malo vode kurkuma nema umjetne boje. Ali, ako i dalje boje, ima umjetnu boju metanil žuta.

Testiranje vode

Uzmi neke tople vode u prozirnim staklom, a zatim ispusti 1 žličica kurkuma prah na svojoj površini. Samo stavite ga i pustiti ga da radi svoj posao – ne miješajte. Uskoro ćete vidjeti komade kurkuma naseljavanja praha na dnu čaše. Onda puno sedimenata naseljavanju te tako zamućena voda. Provjerite nakon 20 min, ako vidite sediment na dnu, ali voda je bistra žuta (nije mutna). Onda nema krede u prahu u kurkuma. Ako je voda izgleda mutna (znači da ne možete vidjeti kroz staklo jasno), onda možda kredom dodan u prahu.

Provjerite naljepnicu i njegovu potvrdu hrane

Ovaj je ključan korak u kupnji pravih TurmericPlus u trgovinama. Kako prepoznati pravi organski kurkuma brand? Što radimo kad kupujemo druge proizvode kažu beba bocu, tražimo ima je nestao neovisne standarde kvalitete ili ne. Isti je slučaj s organskim kurkuma previše. Najjednostavnija stvar koju treba raditi je da se vidi ako je proizvod namjeravate kupiti je certificiran kao organski poznatog i znan agencija treće strane. Na primjer, u SAD-u. Bilo koji proizvod koji je potpuno organski dobiva USDA certifikat. Kada USDA potvrđuje ovaj proizvođač može staviti oznaku poput one u pravu na svoj proizvod koji vam može osigurati da se testira.

Pouzdana mjesto za kupnju TurmericPlus

Savjeti mogu pomoći da se izbjegne adulterated kurkuma proizvod. Njegova uporaba provjeriti izvornost kurkuma (posebno kurkuma prah). Čak je malo drugačiji, kurkuma dodataka također trebaju biti provjeriti prije kupnje. Morate da izbjeći krivotvorenih dodataka. Najbolje mjesto za kupiti TurmericPlus je na ovoj službenoj stranici, to je vrlo jednostavno; vi samo trebate kliknuti na ovaj link da vas tamo.

Mogu li kupiti TurmericPlus u trgovinama visoke kvalitete?