Megértsék 5HTP mellékhatások

Szeretné kipróbálni 5HTP kiegészítő? Ha készen áll, hogy megpróbálja az 5-HTP, fontos tudni 5HTP mellékhatásokat , mielőtt megrendeli azt.

Mi 5HTP

Szerotonin az egyik fő neurotranszmitter részt boldogság és anti-depresszió. 5-HTP olyan vegyület, amely kerül át a szerotonin az agyban. 5-HTP egy egyszerű módja, hogy növelje az agy szerotonin szintjét kikerülésével a sebességkorlátozó lépést, és a felhasználók arat akár a jutalom vagy a veszélyek a megnövekedett agyi szerotonin.

Előnyei 5HTP

Köztudott, hogy az álmatlanság korral járó. Alvászavarok társítható jelentős orvosi, pszichológiai és társadalmi zavarokat. Amellett, hogy a fáradtság, alváshiány vezethet memóriazavar, hangulat, és az immunrendszer működését, valamint a szorongás, a depresszió és a stressz. Táplálék-kiegészítők, amelyek 5-HTP, melatonin, macskagyökér gyökér, és a kolin enyhíteni ezeket a problémákat azáltal, hogy segíti Önt abban, hogy egy jó éjszakai alvás.

Hogyan működik HTP munka

A test teszi az 5-HTP természetes módon triptofán, és aztán, átalakítja a szerotonin. A neurotranszmitterek olyan sok erős hatással az agyra. Nemcsak, hogy javítja a hangulatot, ez is elnyomja az éhség, és segít, hogy megfékezze a súlygyarapodás.

Orvosok javasoljuk, hogy egy 5-HTP-kiegészítő, hanem egy szerotonin-kiegészítő, mert az 5-HTP elérheti az agyat a véráramban, míg a szerotonin nem. Annak érdekében, hogy elérjék az agyat, a vegyi anyagok és vegyületek lesz elérni a vér-agy gáton, ami hozzáférést biztosít az agyban. Ezért van szüksége lenne arra, hogy egy kiegészítő, amely képes átlépni ezt az akadályt, mint az 5-HTP, annak érdekében, hogy növelje a szerotonin szintjét az agyban.

Mivel a szerotonin szint növelése az éhezés csökken, és úgy érzi, jóllaktak gyorsabb érzés nélkül, hogy szükség van, hogy korlátozza az élelmiszer-bevitelt. Egy tanulmány kimutatta, hogy a nők kevesebbet evett szénhidrát nélkül is próbál.

5HTP Side Effects

Gyomorégés, gáz, vagy puffadás.

Csökken vagy étvágytalanság.

Hasi diszkomfort vagy fájdalom.

Hasmenés, hányinger vagy hányás.

Súlyos mellékhatások 5-HTP

Eosinophilia myalgia syndrome, a condition in which a person may have sudden and severe muscle pain, cramping, trouble breathing, and swelling in the body. Although rare, this condition may take several months to appear.

A blood disorder known as asymptomatic eosinophilia, in which higher than normal levels of special white blood cells called eosinophils are present in the blood. This disorder can generally only be detected through laboratory analysis because patients with this disorder rarely show any symptoms.

Where to Buy 5HTP

5HTP is brought to you by a name that is trusted in the business. With a physical activity, you should experience the benefits of this supplement. Find 5HTP at the company’s official website. The official site will help you avoid any scams or fake products. Plus, there are regular discount offers available official website, which will help you get this product for a cheaper cost.

Megértsék 5HTP mellékhatások