Lehet vásárolni a boltokban 5HTP

5HTP kiegészítése hogy néhány ember használja annak érdekében, hogy támogassa a mentális egészségre és az immunrendszerre. Tud vásárolni 5HTP a boltokban ? Keresse meg a választ ebben a felülvizsgálat alatt.

Mi 5HTP kiegészítés

5Hydroxytriptan, ismertebb nevén 5HTP, kiegészítése, hogy néhány ember használja annak érdekében, hogy támogassa a mentális egészségre és az immunrendszerre. 5HTP óta használják a különböző feltételek, többek között a szorongás, a különböző alvási rendellenességek, hiperaktivitás rendellenességek, cerebelláris ataxia, a depresszió, az elsődleges fibromialgia szindróma és a migrén.

5HTP egy természetben előforduló kémiai anyag a szervezetben, és egy építőelem, hogy a szerotonin, amely egy neurotranszmitter, amely segít a mérsékelt a jelek továbbítása idegsejtek között. Alacsony szerotonin szint úgy gondolják, hogy hozzájárul a depresszió.

Előnyei 5HTP Pills

Használata 5HTP a szerotonin emlékeztető antidepresszív terápiát megvizsgálták, de nem feltétlenül a hangsúly itt. Az igazat megvallva sok (és még a legtöbb) az olvasók ezt a cikket tökéletesen elégedett, és életük, amelyek nem igényelnek extra szerotonin lendületet.

Azonban az anti-depresszáns tulajdonságok csak a jéghegy csúcsa az 5HTP. Valójában annak előnyei annyira elterjedt azt használják a hatékony kezelés a különböző problémákat, mint például fájdalom rendellenességek, evéskényszer társított elhízás és még álmatlanság.

Hogyan működik HTP munka

A test teszi 5HTP természetes úton triptofán át, majd alakítja a szerotonin. A neurotranszmitterek olyan sok erős hatással az agyra. Nemcsak, hogy javítja a hangulatot, ez is elnyomja az éhség, és segít, hogy megfékezze a súlygyarapodás.

Orvosok számára hoztál létre 5HTP kiegészítő helyett szerotonin kiegészítést, mert 5HTP elérheti az agyat a véráramban, míg a szerotonin nem. Annak érdekében, hogy elérjék az agyat, a vegyi anyagok és vegyületek lesz elérni a vér-agy gáton, ami hozzáférést biztosít az agyban. Ezért van szüksége lenne arra, hogy egy kiegészítő, amely képes átlépni ezt az akadályt, mint 5HTP, annak érdekében, hogy növelje a szerotonin szintjét az agyban.

Mivel a szerotonin szint növelése az éhezés csökken, és úgy érzi, jóllaktak gyorsabb érzés nélkül, hogy szükség van, hogy korlátozza az élelmiszer-bevitelt. Egy tanulmány kimutatta, hogy a nők kevesebbet evett szénhidrát nélkül is próbál.

Hogyan szedjük 5HTP

Az egészségügyi szakemberek általában ajánlani 50 mg 5HTP venni 1-3 alkalommal naponta. Egyes tanulmányok alkalmazott nagyobb adagok, hanem azért, mert 5HTP mérgező lehet nagy dózisban, meg kell beszélni, hogy az egészségügyi szolgáltató az emelés előtt az adagot. Az egészségügyi szolgáltató segíthetnek meghatározni a megfelelő adagot. A szorongás vagy depresszió, a dózis 150 és 300 mg naponta.

Lehet vásárolni 5HTP az üzletek

Nem lehet vásárolni 5HTP a helyi üzletekben. Akkor elkerülhető, hogy hamis 5HTP tablettát, ha megveszik hivatalos honlapján. A hivatalos honlap megkönnyíti a kedvező beszerzési. Teszi ezt akár kedvezményeket vagy szabad tablettát. A megtakarítás társul vásárlása nagyobb mennyiségben. Gyors szállítás további előnye az online vásárlás.

Lehet vásárolni a boltokban 5HTP