Kupi protein sirutke na prodaju da se apsolutno radi za svoju prehranu

Možda ćete morati potrošiti dodatni proračun pri kupnji najbolje kvalitete dopuniti. Ovdje ćemo pokazati najbolji protein sirutke na prodaju koji radi apsolutno.

Ne brini o tome, to je bolje nego što ste dobili sljedeći problem kasnije. Međutim, možete dobiti stručnu dodatak s niskim troškovima, zašto ne. Ovaj članak će vam pomoći da kupi proteine ​​sirutke u prodaju za nižu dodataka cijena.

Protein sirutke je mješavina globularnih proteina izoliranih iz sirutke, tekući materijal izrađen kao nusproizvod u proizvodnji sira. Sirutka proteina obično se prodaje kao dodatak prehrani, te razne zdravstvene tvrdnje su pripisana njemu u alternativne medicine zajednice. Iako proteini sirutke su odgovorni za neke mlijeka alergija, glavni alergeni u mlijeku su kazeini.

Kako se protein sirutke proizveden?

Sirutka je preostao kad mlijeko coagulated tijekom procesa proizvodnje sira. Ona također sadrži sve što je topiv od mlijeka nakon čega je pH pao na 4,6 tijekom procesa zgrušavanja. To je otopina 5% laktoze u vodi, s nekih minerala i bjelančevina. Mast je uklonjena, a zatim obrađuju za ljudske hrane. Obrada se može učiniti jednostavnim sušenja, ili relativni sadržaj proteina može se povećati uklanjanjem lipida i drugih ne-proteinskih materijala. Na primjer, nakon sušenja raspršivanjem membranu odvaja proteina od sirutke.

Sirutka se može denaturiran toplinom. Visoke topline (kao što su temperature iznad produljenim visokim 72 ° C su povezane s procesom pasterizacije sirutke) denaturira proteine. A nativni protein sirutke se ne reagregiraju na sirenje ili zakiseljavanje mlijeka, denaturacija proteina sirutke aktivira hidrofobne interakcije s drugim proteinima i formiranje proteinskog gela. Toplina-denaturira sirutke još uvijek mogu uzrokovati alergije kod nekih ljudi.

Predstavljamo najbolje ImpactWheyProtein

MyProtein ImpactWheyProtein je prirodni protein praha koji mogu pomoći izgraditi mišićnu masu i tjerati vas bliže prema svom idealnom fitness razini. Prvo osnovana u 2004, MyProtein je prodaja protein praha u više od 50 zemalja za više od deset godina i njezina protein sirutke je napravljen prema visokim standardima sa samo najboljih prirodnih sastojaka.

MyProtein ImpactWheyProtein organski Proteinski prah se s koncentriranom proteina sirutke. To je posebno formulirana kako bi se povećanje mišićne mase i povećanje fizičke performanse. Sa 82% bjelančevina, ImpactWheyProtein također pakiran puna aminokiselina koje mogu pomoći vaše tijelo sagorijevati masti učinkovitije.

Najbolje mjesto za kupiti Whey protein u prodaji

Najviše preporučeno whey protein dodatak je ImpactWheyProtein. Preporučujemo vam da kupite u službenim stranicama pronaći izvornu ImpactWheyProtein. Ne samo donijeti kvalitetu i garanciju, službena web stranica obično daje promo ili prodaju za pouzdanog ImpactWheyProtein proizvoda. Prodaja daju početi od 10% do 30%. Naravno, to će biti dobra ponuda za vas. Ne boj se, dajemo direktan link na vas dovesti tamo. Samo kliknite na ovaj link i uživati ​​posebnu cijenu tamo.

Kupi protein sirutke na prodaju da se apsolutno radi za svoju prehranu