Kupi kolagen tablete premiju za svoje anti-age da apsolutno radi

Mnoge trgovine već prikazali dodatak kolagena na njihovoj polici, ali da je najbolji dodatak možemo dobiti? ovaj članak će podijeliti s vama kako kupiti kolagen tablete premiju za svoje protiv starenja.

Mnogi od nas su dodatak korisnicima. I dodatke prehrani, ja ne samo da se odnosi na multivitamina. Dodaci uključuju ne samo vitamina i mineralnih dodataka poput vitamina B kompleksa i kalcija pilule, već i biljni i drugih dodataka kao što su glukozamin sulfat i luteina pilule. Dakle, kako bi vam ide o odabiru pravo jedan?

Posavjetujte se s liječnikom ili ljekarnikom

Mi često pitaju čitatelje razgovarati s liječnikom, ali u ovom slučaju, razgovarajte sa svojim ljekarnikom pogotovo ako uzimate dugoročne lijekove. Biljnih dodataka, na primjer, može izazvati nuspojave ako se miješa s lijekovima na recept ili smanjiti učinkovitost lijeka.

Na primjer, St. John trava može smanjiti učinkovitost kontracepcijskih pilula. Neke druge dodatke, kao što su češnjak, može ometati vaš krvni sposobnost zgrušavanja Nešto treba imati na umu ako imate nadolazeće operacije planirano. Ovi učinci mogu biti opasne po život, tako da uvijek biste trebali razgovarati sa svojim ljekarnikom prije početka nove dopuniti.

Budite oznaka detektiv

Budite LaAll biljnih dodataka mora nositi na etiketi naziv biljke, potpuni popis sastojaka, posluživanje veličina, aktivnih sastojaka, količina i proizvođača informacija. Ako imate izbor, izaberite prirodne dodatke prehrani koji nose USP Verified logotip. To znači da proizvod zadovoljava standard postavljen SAD farmakopeje. Ako ste u nedoumici, uvijek biste trebali istražiti više prijavom na dodatak prehrani Label podataka od strane Nacionalnog instituta za zdravlje.

U Kanadi, dodatak bi trebao nositi ili broj prirodni proizvod (NPN) ili droga identifikacijski broj (DIN). To znači da proizvod zadovoljava standarde postavljene od strane Health Canada bel detektiv.

Ne kupujte najjeftinije ili najskuplje dodatak

Doplate ne moraju biti skupi da bude visoke kvalitete i učinkovitosti. Vitamin C može se kupiti za novčana jedinica na dan. Ali ako jedan dodatak brand među nekoliko izbora sličnih proizvoda je 40% jeftinije nego bilo koji od drugih, vjerojatno postoji dobar razlog što je potrebno kako bi se izbjeglo da je jedan. Neki od najjeftinijih dodataka imaju sastojke u obliku koji može biti teško za tijelo apsorbirati.

U izbor hrane, nije Vi ste ono što jedete, nego ste što je hrana tijelo apsorbira. Isto vrijedi i za dodatke prehrani. Pa pogledajte vrsta dodatka koji koriste lako probavljiv oblika hranjivih tvari koju kupuju. Na primjer, prekrasan protuupalno biljka kurkuma može se kupiti u svom standardnom obliku za jednu četvrtinu troškova obliku pod nazivom kurkuma fotografija s nekim Merive.

No, istraživanja pokazuju da Meriva apsorbira do 10 puta bolje od standardnog oblika kurkume. Dakle, najbolja vrijednost za iznos od kurkume koja se apsorbira u tijelo zapravo dolazi iz veće cijene izboru. Ako sam u potrazi za Kurkuma kao kliničke studije pokazale hranjiva kako bi se spriječilo Alzheimerova bolest 20 godina od sada, ja ću odabrati oblik Meriva kurkuma kako bi dobili najbolju apsorpciju moguće.

Kupiti dodataka samo na službenim stranicama

Dodaci proizvod kao što je kolagen proizvoda je vrlo čest u društvu. Ova pojava može donijeti problema, kao što su krivotvorena i lažna proizvoda. Pored savjeta dijelimo gore, drugi način da se zadrži kvaliteta i originalnost kupuje na službenim stranicama. Službene stranice zadržati kvalitetu proizvoda jer imaju potvrdu o sigurnosti od tijela; oni držati isporuku usluga pomoću dobro sredstvo za isporuku. Dakle, vaše zadovoljstvo postaje njihov prioritet. Da vas na službenim stranicama je vrlo jednostavno; samo trebate kliknuti ovo ovdje.

Kupi kolagen tablete premiju za svoje anti-age da apsolutno radi