Kan du kjøpe 5HTP med kredittkort

5HTP konverterer direkte til serotonin i hjernen, og har vist seg å hjelpe til med humør, angst, og appetitt suppressant. Her kan du kjøpe 5HTP med kredittkort .

Hva er 5HTP

Alder, økte nivåer av stress på grunn av en hektisk livsstil, og dårlige matvaner kan alle kompromittere dine nivåer av serotonin, som resulterer i depresjon, angst, søvnløshet, og selv vektøkning.

Du har kanskje hørt om serotonin som et hormon kroppen produserer som hjelper produsere følelser av lykke, tilfredshet, og normale søvnmønster. Men det er mindre kjent at serotonin kan spille en stor rolle i appetitten og mat cravings. Øke kroppens serotonin rent gjennom mat er sannsynlig siden det ikke er funnet i store mengder i de fleste dietter. Det er der 5htp kan hjelpe.

Fordeler med 5HTP piller

Bruken av 5HTP som serotonin booster for anti-depressive legemidler har vært undersøkt, men er strengt tatt ikke vårt fokus her. Hvis sannheten bli fortalt mange (og selv de fleste) av leserne av denne artikkelen er helt fornøyd og har liv som ikke krever en ekstra serotonin boost.

Men antidepressive egenskaper er bare toppen av isfjellet for 5HTP. Faktisk er dens fordeler er så utbredt det har vært brukt for effektiv behandling av forskjellige problemer så som smerteforstyrrelser, overspising assosiert med fedme og til og med søvnløshet.

Hvordan 5HTP Works

Kliniske studier har vist at supplere med 5HTP gir positive resultater i vekttap, angst og depresjon. Det forbedrer søvnmønster og reduserer karbohydrat cravings i de på lav karbohydrat dietter. Serotonin frigivelse er utløst av en karbohydrat-last (sukker etc).

When the brain produces serotonin, tension is eased. Conversely when the brain produces dopamine or norepinephrine (noradrenaline). Therefore eating carbohydrates seems to have a calming effect, while proteins increase alertness.

Taking 5HTP supplements can stop this craving for fats and carbohydrates, as well as providing the body with the means to control all those other functions listed above, such as anger, appetite and sleep.

Side Effects of 5HTP

Because of the potential for side effects and interactions with medications, you should take dietary supplements only under the supervision of your health care provider. Tryptophan use has been associated with the development of serious conditions, such as liver and brain toxicity.

Side effects of 5HTP are generally mild and may include nausea, heartburn, gas, feelings of fullness, and rumbling sensations in some people. At high doses, serotonin syndrome, a dangerous condition caused by too much serotonin in the body, could develop. Talk to your health care provider before taking higher-than-recommended doses.

People with high blood pressure or diabetes should talk to their doctor before taking 5HTP.

If you take antidepressants, you should not take 5HTP.

People with liver disease, pregnant women, and women who are breastfeeding should not take 5HTP.

Can You Order 5HTP with Credit Card

5htp har blitt opprettet fra en type aminosyrer som er naturlig forekommende og som fungerer som en metabolsk mellom i etableringen av serotonin og melatonin. Serotonin er en mangefasettert nevrotransmitter, og en av rollene påvirker appetitten.

En måneds forbruk av 5htp kan kjøpes online bare på offisielle hjemmeside. Du kan også kjøpe 5HTP med kredittkort . Besparelser kan gjøres ved å kjøpe større mengder av supplement. Fordeler med å kjøpe fra offisielle nettsiden er å inkludere en pengene tilbake-garanti og rask frakt over hele verden.

Kan du kjøpe 5HTP med kredittkort