Kako izgubiti težinu s Glucomannan brzo i sigurno

Glucomannan je prirodno vlakno dodatak od pređa na dijeti gubi na težini. Znate li kako izgubiti težinu s Glucomannan?

Pakiranje oko više funti nego što je potrebno ili volio je čest problem, mnogi ljudi žele biti mršaviji i uživati ​​zdravstvene prednosti održavanje normalne težine. Glukomanan također prodaje kao dodatak prehrani u obliku praha, kapsula, tableta i oblika, bilo kao pojedinačni sastojak ili u kombinaciji s drugim vlaknima ili gubitak težine pomagala. Obilna tvrdnje su napravljene oko Glucomannan sposobnost za promicanje mršavljenja.

Kako izgubiti težinu brzo i jednostavno sa Glucomannan

Glukomanan je topljiv u vodi dijetalna vlakna. Poput drugih topljivih vlakana, vjeruje se za promicanje mršavljenja putem nekoliko mehanizama. Također se hrani i prijateljske bakterije u crijevima, što se to pretvorilo u kratko-lančanih masnih kiselina kao što su butirata, pokazano je da štiti protiv dobitak masti u nekim životinjskim studijama. Hranjenje prijateljski crijevne bakterije također mogu imati i druge prednosti, a neke studije su pokazale povezanost između promijenjenim crijevo bakterija i tjelesne težine. Glucomannan se razlikuje od drugih topivih vlakana zbog toga što je još više viskozna, što ga čini posebno učinkovita.

Da li je sigurno?

Najčešći prigovor uzimanja Glucomannan kao dodatak u nekoliko studija je prolazno nadutost i plinove. Istraživači osjećaju to može biti zbog naglog uvođenja vlakno u low-vlakno dijeta. Većina ne odvraća od ovog blaga neugodnosti i roku od nekoliko tjedana, te nuspojave oslabio. Osim toga, glukomanan pojavljuje na sigurnom.

Klinički je dokazano da će vam pomoći da izgubite težinu

Vrlo malo hranjivih tvari može se reći da su odobreni i dokazali tvrdnje da pomogne mršavljenja. EU Registar o prehrambenim i zdravstvenim tvrdnjama osigurava reguliranu knjižnica zdravstvenim tvrdnjama iz proizvoda. Cilj registra je osigurati da svaki zahtjev podnosi na označavanje hrane, prezentiranja ili reklamiranja u Europskoj uniji je jasan, precizan i temelji se na znanstvenim dokazima. To je osmišljen kako bi se spriječilo potrošača zavođenje rekli proizvod se nešto, što je, učiniti.

Zdravlje Komisija je donio odluku da Glucomannan u kontekstu prehrane energije ograničena doprinosi gubitku težine – da, to zapravo ne rade.

Blagotvoran učinak mršavljenja je dobiveni sa dnevnim unosom 3 g glukomanan, uzet u tri doze od 1 g svaki, zajedno s 1-2 čaše vode, prije jela i u kontekstu prehrane energije ograničen.

Najbolji dodatak za kupnju

Na temelju gore navedenih podataka, glukomanan je savršen za mršavljenje. Sada, što je najbolji glukomanan suplement? Najviše preporučeno dodatak je proto-Col SlimFizz. Proto-col SlimFizz je jedinstven za suzbijanje apetita koji sadrži revolucionarni vlakana Glucomannan, koji je prirodni topljivih vlakana izvedena iz visoke kvalitete čistog Konjac. Sa samo 6 kalorija po piće, Slim-fiz je posebno dizajniran za kontrolu nepotrebno glad kako bi se smanjio kolesterol i pomažu kod mršavljenja kada se uzima kao dio kalorija kontroliranim dijeta.

Sada možete kupiti SlimFizz na službenim stranicama. Možete kliknuti link red pružamo ovdje. To će vam pomoći preusmjeravanje lako i brzo na službenim stranicama. Pa sad, neka kupi točno SlimFizz izgubiti težinu brzo. 

Kako izgubiti težinu s Glucomannan brzo i sigurno