Kako izgubiti masnoće u 3 tjedna

rying dobiti tanak u mjesec dana? Osjećate li se umorno sa svojim vježbama, ali se mast ne uskoro izgubiti? Pročitajte vodič o gubitku masnoće u 3 tjedna sigurno to. 

Sada možete probati plan prehrane u 3 tjedna koji će vam pomoći da izgubite masti. Morate ravnotežu šećera u krvi, iz hrane koju jedu, jer se koristi za masnih naslaga što su energija. Kako bi se, vaše tijelo sagorijeva višak masti, u kombinaciji svakodnevne namirnice s ugljikohidratima, svježe povrće i voće, kvalitetnih proteina i dodao jačanje i kardiovaskularne vježbe. Dakle, vaše tijelo nema šanse, ona počne koristiti svoj višak svoje masnoće, a gubi se tanji.

Ova dijeta vam pomaže kako bi se postigla gubitak masnoće u 3 tjedna Postoje neke namirnice koje su preporučene za vas, jesti šest ili sedam voće i povrće svaki dan, jesti malo proteina svaki obrok i piće organske mlijeka.

Ako želite skuhati nešto, koristiti djevičansko kokos ulje, za salatu koristi djevičansko maslinovo ulje. Trebali bi piti šest do osam a čaša vode dnevno, uzeti bocu vode, ako želite ići svugdje.

Dnevni jede da morate briga kako bi bili sigurni gubitak masnoće u 3 tjedna programa uspjeti. Prvo, morate izbjegavati rafinirane ugljikohidrate koje su obrađene s dodatnim kemikalijama i šećera. Primjeri prehrambenih proizvoda koji sadrži rafiniranih ugljikohidrata poput kruha, pizze, kruh, pecivo, kolači, itd

Ugljikohidrat koji bi trebali na izbor je nerafinirano ugljikohidratima koji obiluje vitaminima, vlaknima i mineralima. Primjeri prehrambenih proizvoda koji sadrže neobrađene ugljikohidrati su smeđa riža, grah, zobene pahuljice, mekinje žitarica, proso, ječam, kuskus, pšenica, itd Zatim, ne roštilj meso ili ribu dok pocrnio, jer porast oštećenja besplatno zračenja.

Kako bi dobili gubitak masnoće u 3 tjedna, morate slijediti na temelju kategorija iz hrane koju jedu u svakom danu. Morate imati na umu da je hrana koju jedu imaju visoku hranjivu vrijednost. Oni moraju sadržavati ugljikohidrate, bjelančevine i vitamine. Također možete dodati neke dodataka prehrani koje su preporučene od strane liječnika.

Na temelju kategorija hrane, možete napraviti popis hrane koje bi trebali jesti od ponedjeljka do nedjelje. Za tjedan dva i tri, možete ponoviti jedan tjedan dok ne dobijete idealnu težinu koju želite.

Kako izgubiti masnoće u 3 tjedna