Kako izbjeći TurmericPlus nuspojava potencijalno javlja

TurmericPlus još uvijek može imati ograničenje za neki uvjet. Ovaj članak će vam dati savjete kako bi se spriječilo TurmericPlus nuspojava.

Unatoč njegovu uporabu u kuhanju za nekoliko tisuća godina, kurkuma i dalje iznenaditi istraživača u smislu njegovih širokih zdravstvene beneficije. Dok jednom usmjerena na anti-upalne pogodnosti, smanjuje rizik od raka, a podrška detoksikacije, studije o kurkuma unos sada su njegov potencijal za poboljšanje kognitivne funkcije, ravnotežu šećera u krvi i bubrega, kao i smanjivanje stupanj težine povezan s određenim oblici artritisa i određene probavne poremećaje.

Što je TurmericPlus?

je rhizomatous zeljasta višegodišnja biljka (kurkuma longa) đumbir obitelji, đumbirovke. To je porijeklom iz južne Azije, zahtijeva temperature između 20 i 30 ° C (68 i 86 ° F) i znatnu količinu godišnja količina oborina na težini. Biljke su se okupili godišnje za svoje rizoma i propagira iz neke od tih rizoma u sljedećoj sezoni.

Kada se ne koristi svježe, rizoma se kuha oko 30-45 minuta, a zatim suši u vrućim pećnice, nakon čega su zemlju u duboku-narančasto-žutog praha koji se obično koristi kao boje i arome, tvari u kuhinjama Bangladeš, Indija , Indonezija, Iran i pakistanski kuhinje, posebno za kari, kao i za bojenje.

Ovaj začin sadrži aktivni sastojak zove kurkumin, što mu daje svoj potpis svijetlo žutu boju. Osim toga, kurkumin može također imati i anti-upalne antioksidativna svojstva. Dr. Oz također sugerira da kurkuma pomaže za brisanje iz mozga začepljuje proteine, koji mogu biti učinkovite u smanjenju rizika od Alzheimerove bolesti. Od gubitka težine, smanjenje krvnog tlaka, te kognitivnih prednosti, TurmericPlus je sve prirodno formula BioPerine i kurkume ekstrakta.

Nuspojava TurmericPlus

Žuč. NIH preporučuje izbjegavanje kurkuma ako trenutno imaju problema s žučni mjehur. Ako imate kamence ili opstrukcija žučnih vodova, kurkuma može uzrokovati stanje pogoršati.

Trudnoća. Kurkuma treba izbjegavati za vrijeme trudnoće. Prema NIH, kurkuma može stimulirati maternicu ili promoviraju menstruacije. NIH također ne preporučuje uzimati tijekom dojenja.

Želudac komplikacija. Ometanje antacid lijekova je moguće nuspojava kurkuma, u skladu s University of Maryland Medical Center. Kurkuma mogu povećati želučane kiseline ako se uzima u antacid lijekove kao što su, PEPCID Tagamet, Zantac, Nexium ili Prevacid.

Iako istraživanja pokazuju kurkuma može biti učinkovit kao tretman za prevrnut želuca, može pogoršati želučanog refluksa bolest. Ako imate gastroezofagealni refluks (GERD), obratite pažnju na to kako kurkuma djeluje na vas. Prekinite uzimanje ga ako imate nuspojave kao što su pogoršanje refluksa.

Preporučuju doze konzumirati TurmericPlus

Što je odgovarajuća doza kako bi se izbjegle nuspojave kurkuma? Prema medicinskoj zajednici, o 2,000mg je maksimalni iznos standardiziranog kurkuma Kurkumin trebali uzeti po day.According na University of Maryland Medical Center, ne postoji preporučena doza za djecu. Za odrasle, generalni preporučena doza je 400-600mg standardizirane Kurkumin prahu 1-3 puta dnevno.

NIH sugerira da može potrajati i do 500 mg do 4 puta na day.According na Sveučilištu Maryland Medical Center, ne postoji preporučena doza za djecu. Za odrasle, generalni preporučena doza je 400-600mg standardizirane Kurkumin prahu 1-3 puta dnevno. NIH sugerira da može potrajati i do 500 mg do 4 puta dnevno.

Najbolji način za kupnju TurmericPlus

Informacije o ovom članku ne znači da vas strah konzumiranje TurmericPlus. Gotovo svi lijekovi (ili čak i hrana) imaju ovu nuspojavu, po tim podacima, dajemo Vam prijedlog, a također upozoravaju da još uvijek dobiti najbolji rezultat za TurmericPlus. Dakle, ne bojte se, držati konzumiranje TurmericPlus kupnjom na ovaj link ispod.

Kako izbjeći TurmericPlus nuspojava potencijalno javlja