Kako da biste dobili popust TurmericPlus: pouzdana stranice za kupnju

Ponekad se nadovezuje trgovac daje skupu cijenu za turmericplus. Ovdje ćete dobiti popust TurmericPlus ozbiljno.

Više od kuhinje začin, kurkuma, a njezin glavni spoj Kurkumin dugo zauzimala značajno mjesto u biljnim wellness tradicije. Kurkuma / Kurkumin se nadovezuje: Isporuka biljne antioksidanse poznate kao curcuminoids, podršku slobodnih radikala u borbi protiv antioksidativno djelovanje, dostupni su u standardnim oblicima i pojačan s ekstraktom crnog papra.

Što je kurkuma?

Kurkuma je rhizomatous zeljasta višegodišnja biljka (kurkuma longa) đumbir obitelji, đumbirovke. To je porijeklom iz južne Azije, zahtijeva temperature između 20 i 30 ° C (68 i 86 ° F) i znatnu količinu godišnja količina oborina na težini. Biljke su se okupili godišnje za svoje rizoma i to se propagira iz neke od tih rizoma u sljedećoj sezoni.

Kada se ne koristi svježe, rizoma se kuha oko 30-45 minuta, a zatim suši u vrućim pećnice, nakon čega su zemlju u duboku-narančasto-žutog praha koji se obično koristi kao boje i arome, tvari u kuhinjama Bangladeš, Indija , Indonezija, Iran i pakistanski kuhinje, posebno za kari, kao i za bojenje.

Prehrana u kurkuma

Kurkuma biljke, ili kurkuma longa, je biljka usko povezana s đumbirom. Ona se uzgaja u tropskim klimama diljem Azije za svoje podloge, koja opskrbljuje okus i pigment biljke. Na podloge, koje rastu pod zemljom, ali su više od stabljike od pravoga korijena može biti temelj u tijesto, ili suši i melje u prah.

Kurkuma sadrži beta-karoten, askorbinska kiselina (vitamin C), kalcij, flavonoide, vlakna, željezo, niacin, kalij, cink i drugih hranjivih tvari. Međutim, kemijska u kurkuma povezana s njihovim većina visoko krišom zdravstvene učinke je kurkumin.

Najveće prednosti kurkume

Uz pretpostavku da kurkuma može pomoći u zaštiti od Alzheimerove bolesti. Glavni sastojak kurkume, Kurkumin, čini se da blokiraju napredovanje Alzheimerove bolesti kod miševa. Studije indijske populacije, čija je prehrana bogata kurkuma, pokazuju da su stope Alzheimerove bolesti vrlo su niske u tim skupinama. Potrebno je više istraživanja kako bi potvrdili ili opovrgnuti učinkovitost kurkuma za Alzheimerovu prevencije.

Kurkumin pronađena u kurkuma može također sprečava oksidaciju kolesterola, smanjuju progresiju ateroskleroze, te štite od srčanog i moždanog udara.

Gdje da biste dobili popust TurmericPlus

Kurkuma je dostupan u obliku praha kao kulinarski začin, te u tabletama ili kapsulama kao medicinskih ekstrakata. To bi trebao biti označen kao standardizirani ekstrakt kurkume ili spoja, Kurkumin.

Kao kurkuma ekstrakt postaje vrlo popularan u posljednje vrijeme, možete kupiti gotovo na svakom velikom dućanu ili u drogeriji kod susjeda. Velika trgovina i online trgovine vam dati različite marke kurkuma ekstrakt. Čak je proizvod različitih; ponekad cijena je vrlo skupo. Da biste dobili popust i originalni turmericplus, možete ga kupiti u službenoj trgovini. Samo kliknite na ovaj link.

Kako da biste dobili popust TurmericPlus: pouzdana stranice za kupnju