Kako da biste dobili dobru cijenu za protein sirutke za kvalitetan dodatak

Neki ljudi mogu potrošiti dodatni novac da biste dobili dobru kvalitetu dodatak proteina sirutke. Sada možete vidjeti kako da biste dobili dobru cijenu za protein sirutke.

Naravno, to nije u redu, ali ako možemo dobiti dobru cijenu za protein sirutke dopuniti, zato treba uzeti skuplji proizvod.

Sirutka je preostala nakon mlijeko je kiselo i napete tekućine. To je nusprodukt u proizvodnji sira ili kazeina i ima nekoliko komercijalnu uporabu. Slatka sirutka se proizvodi tijekom izrade vrsta sirila iz tvrdog sira poput cheddar ili švicarski sir. Kiselina sirutke (također poznat kao kiseli sirutka) je proizveden kao nusprodukt tijekom izrade kiselina vrste mliječnih proizvoda kao što su sir i napete jogurt.

Protein sirutke formula za bodybuilding

Whey (izveden iz sirutke) često prodaje kao prehrambeni dodatak. Takvi dodaci su posebno popularni u sportu bodybuilding. U Švicarskoj, gdje je proizvodnja sira je važna industrija, sirutka se koristi kao osnova za gaziranih bezalkoholnih pića, kao što su Rivella i Montino. Na Islandu, tekuća sirutka se prodaje kao Mysa.

Sirutka je glavni sastojak u većini proteina praha, koji se koriste prvenstveno sportaše i bodybuilders za dobivanje potrebne količine proteina na dnevnoj bazi. Protein sirutke ima visoku razinu leucina, jedan od tri razgranate aminokiseline, što ga čini idealnim za rast mišića i popravak. Od kravljeg mlijeka, kao što su sir obrađuju, a kasnije se u sir, sirutka prolazi dugačak put da postane prah koji ispunjava svaki spremnik. Sirutka se potom pasterizira, baš kao i bilo koje mlijeko, kako bi se osiguralo da nema štetne bakterije uzgoj u tekućinu. To se zagrije na 70-80 ° C dok se prokuha i zatim se ponovno ohladi na 4 ° C.

Istraživanja su pokazala da je ovaj proces pomoću ekstremne temperature eliminira 99,7% bakterija. Dalje, sirutka mora se filtrirati, i tako je učitan u masivne web keramičkih filtera i inox turbine. Ti strojevi rade odvojiti iz laktoze i masti, ostavljajući tekućine 90% proteina sirutke. Sljedeći korak je učvršćivanje proteina.

Tekućina je stavljena u sušilicu masivni koji koristi vrućeg zraka a zatim hladnim zrakom odvojiti svu vodu iz sirutke, ostavljajući suha krutina. Konačno, velike brzine miješalica miješa novoosnovanu prah s okusima kao što su kakao ili vanilije za masku nalik na kredu, a ponekad gorak okus. Konačni produkt se često miješa s mlijekom ili vodom i konzumira za brzo posluživanje 10-40 grama proteina

Zašto treba uzeti ImpactWheyProtein?

ImpactWheyProtein nije samo gorivo veliko-sposobnih mišića glave. Nemojte nas krivo shvatiti, ako ste uzimajući kvalitetnih treninga i držati na dijeti puna lean protein, fiber- i vitamina bogata povrća i voća, te kvalitetnih ugljikohidrata, a još uvijek ne vidim rezultate koje želite, sirutka protein će vam pomoći dobiti veće rezultate. Međutim, to nije jedini razlog zbog kojeg bi trebao biti dio vaše dnevne rutine. suziti smo se među prvih šest zdravstvene prednosti tucked daleko u svom kadi sirutke.

Kako da biste dobili dobru cijenu za dodatak proteina sirutke

Iako je cijena za ImpactWheyProtein dodatak nema značajne razlike, promo istom mjestu gdje ste kupili ili optužbi isporuke mogu biti različiti. Kupnja ImpactWheyProtein sa službenih web stranica može dati mnogo promo ili prodaju na proteina sirutke proizvoda. Oni također imaju standard na vrhu isporuke, tako da ne morate potrošiti mnogo troškova na to. Vidi, što čekate. Kliknite na ovaj link da vas preda u službenoj web stranici ImpactWheyProtein.

Kako da biste dobili dobru cijenu za protein sirutke za kvalitetan dodatak