Kako bi se izbjegle moguće učinke kolagen dodataka za zdravlje

Kolagen ima toliko prednosti, ne samo zadržati svoje zdravlje. Mi ćemo podijeliti kako izbjeći mogući učinak kolagen dodataka.

Kolagen dodataka ili formulacije mogu biti korisni u liječenju osteoartritisa. U nizu pokusa, oni su otkrili da daju neki stupanj smanjenja boli. Međutim, u drugim ispitivanjima, primjena kolagen dodataka i formulacija nije utvrđeno da rezultat u bilo kakve dodatne koristi.

Iz 2006. Pregled otkrili da kolagen hidrolizat pomogao da se značajno smanjiti bolne simptome osteoartritisa, a poboljšanje zajedničke funkcije. U prilogu se dobro apsorbira, dovela je do nakupljanja kolagena u hrskavici, i pomogao potaknuti specijalizirane stanice u zglobovima zove hondrocite stvoriti izvanstanični matriks.

Nekoliko problemi zajednički i kostiju

Artritis (ili osteoartritis) je najčešći tip zajedničkog problema u starijih ljudi. To obično utječe koljena, bokove, ruke, kralježnicu, ili ponekad ramena.

Reumatoidni artritis je drugi najčešći tip kroničnog artritisa. To je uzrokovano auto-imuna reakcija u kojoj vaše tijelo imunološki sustav pogrešno napada zajedničke tkiva. Većina u pravilu, uključuje zglobove u prstima, ručni zglobovi, laktovi, koljena, gležnjeva i nogu.

Ostale vrste artritisa su giht ili pseudogout. Ponekad postoji mehanički problem u zglobu, kao što je rastrgan hrskavice, što uzrokuje bol ili ograniči kretanje u zglobu.

Što je ProtocolCollagen?

Kolagen postaje najpopularniji protiv starenja dodatak od 2016. Svatko od TV liječnici mamica blogerima je buncanje o prednostima kolagen dodataka.

Kolagen je najobilniji protein u našim tijelima, osobito kolagena tipa 1. Nalazi se u mišiće, kosti, kožu, krvne žile, probavnog sustava i tetiva. To je ono što pomaže dati naše snage kože i elastičnost, uz zamjenu mrtve stanice kože. Kad je riječ o našim zglobova i tetiva, najjednostavnije rečeno, to je ljepilo koje pomaže držati tijelo zajedno.

Proto-col Kolagen je ekskluzivni prirodni dodatak za one koji žele ojačati svoje kosti i zglobova, a kao dodatna korist, i njihove kose, kože i noktiju. Glavni aktivni sastojak u ovaj prirodni dodatak je kolagen koji je važan za jačanje mnoge dijelove tijela iz kostiju do noktiju.

Koji je učinak za vaše zglobu i kosti?

kolagen tipa II prvenstveno se nalazi u zglobovima, koji su dijelovi tijela više skloni na habanje. Kada je riječ o odabiru zajednički dodatak, potražite onaj koji sadrži kolagen kao ključni aktivni sastojak za podršku zajednički udobnost, fleksibilnost i pokretljivost. To je osobito korisno ako imate zajedničke nelagodu i bol, sportski entuzijast, ili pate od artritisa.

Uz dobru kolagena nosa, možda ćete primijetiti više agilnosti u zglobovima, tetivama i ligamentima, a manje artritične simptome slične. Tufts Medical Center 2012 Istraživanje pomoću high-tech magnetsko rezonantnu snimanje u odnosu na zdravlje kolagena u zglobovima koljena onih koji su uzeli dnevnu 10.000 mg dodatak kolagena za 48 tjedana na one koji nisu. Vidjeli su da su oni koji su kolagen je zapravo znatno poboljšao zdravog tkiva hrskavice u svojim zglobovima koljena. Razgovarajte o unazad znakove starenja!

Višestruke studije su otkrili da možete spriječiti i ublažiti osteoporozu Dodatne s hidroliziranog kolagena, zbog svoje sposobnosti da stimulira kosti stvaranja stanica (osteoblasta). Istraživanja pokazuju da je gubitak koštane mase je manje čest u žena koje uzimaju hidrolizirani kolagen dodataka.

Kroz naše živote, postoji stalna ciklus razaranja koštanog kolagena i ponovnog stvaranja. Ovo je vaše tijelo način za održavanje zdravog strukturu. Većina lijekova osteoporoze djeluje blokirajući prirodni proces razaranja kosti. U kratkom roku, ovo izgleda kao da rade, ali mi sada otkrivaju da je dugoročno korištenje tih lijekova rezultata u nezdravoj koštane matrice koja je slaba i krhka. Hidrolizirani kolagen se nadovezuje učiniti suprotno; oni pomoći stimulirati svoje tijelo za stvaranje više kolagena kosti.

Gdje kupiti najbolje dopuniti kolagena

Vidi, hype nije samo lažna priča. Znanstvena istraživanja dokazuju da kolagen ima mnoge prednosti i značajan utjecaj na zglobu i kosti. Dakle, što čekate? Kliknite na ovaj link da vas na službenim stranicama kupiti zajamčena i originalni ProtocolCollagen dodatak za vaš zglob i kostiju.

Kako bi se izbjegle moguće učinke kolagen dodataka za zdravlje