Jesu Glucomannan dopuniti pilule učinkovite za mršavljenje?

Jesu Glucomannan dopuniti pilule učinkovite za mršavljenje? Da biste znali učinkovitost, trebamo znati više o Glucomannan.

Glucomannan je šećer napravljena od korijena konjak biljke koja je stoljećima koristi u tradicionalnoj japanskoj kuhinji kao zgušnjivač ili sredstvo za želiranje. To je tako poznat u Japanu da je čak i ima svoj nadimak, metlu crijeva, što vam daje dobru ideju o tome kako se to radi. Za samo nekoliko kalorija, glukomanan stvara osjećaj sitosti apsorpcijom vode i širi se formira pozamašan vlakana u vašem želucu.

Da li je sigurno?

Najčešći prigovor uzimanja Glucomannan kao dodatak u nekoliko studija je prolazno nadutost i plinove. Istraživači osjećaju to može biti zbog naglog uvođenja vlakno u low-vlakno dijeta. Većina ne odvraća od ovog blaga neugodnosti i roku od nekoliko tjedana, te nuspojave oslabio. Osim toga, glukomanan pojavljuje na sigurnom.

Kako radi?

Glukomanan može raditi u želucu i crijevima apsorpcijom vode da se formira glomazan vlakana, koja liječi zatvor. To također može usporiti apsorpciju šećera i kolesterola iz crijeva, pomaže u kontroli razine šećera u šećernoj bolesti, te smanjiti razinu kolesterola.

Da li to stvarno radi?

Studiranje mehanizama uvijek je zanimljivo, ali ono što doista želimo znati je li to stvari dovodi do stvarne funti se izgubio. Srećom, imamo nekoliko randomiziranih kontroliranih ispitivanja na Glucomannan. Ove vrste studija zlatni standard znanstvenog eksperimentiranja na ljudima. U najvećem jedan, 176 zdrave težine ljudi su nasumično dodijeljen uzimati ili dopuniti s Glucomannan ili placebo (dummy pilule), dok je na kalorijski ograničena dijeta. Tri različita Glucomannan dodaci su testirani, s različitim dozama. Neki su također imali drugih vlakana dodaje njih.

Zašto treba uzeti Glucomannan prednosti

Iako je istraživanje još uvijek razvija i FDA nije dalo suglasnost na bilo kakve zdravstvene glukomanan proizvod ili mršavljenja potraživanja, preliminarne studije su obećavajući. U jednom 2007 studiji objavljenoj u časopisu British Journal of Nutrition, sudionici preuzimaju Glucomannan i psyllium oljuštiti kombinacijom dopuniti izgubila oko 10 funti u 16 tjedana u odnosu na 1,7 funti izgubili u placebo skupini. Druga studija koristeći samo Glucomannan pokazala prosječno 5,5 funti izgubili više od osam tjedana, bez ikakvih drugih dijeta ili promjene načina života.

Gdje mogu dobiti više informacija?

Možete dobiti informacije od službenog website koji daje neke pozadine i savjete i značajki fotografije konjak korijena i Glucomannan prahu. Jeste li isprobali ove rezance ili poduzeti Glucomannan dodataka? Javite mi ako vam se sviđa rezanci. Također znam kako ih pripremiti, ili ako ste imali uspjeha s obliku dodatka.

Što bi trebao kupiti?

Pa, možda nećete biti zbunjeni o najboljem Glucomannan dodatak koji radi učinkovito za mršavljenje. Preporučujemo vam da se proto-Col SlimFizz. Ovaj proto-Kol SlimFizz daje više prednosti s prirodnim i sigurne načine. Naravno, ona je dostupna samo na službenim stranicama. Stoga, kliknite vezu red ovdje da vas i dalje službenim stranicama. Ovo je pravo vrijeme da se proto-Col SlimFizz. To je apsolutno za vas.  

Jesu Glucomannan dopuniti pilule učinkovite za mršavljenje?