Înțelege despre 5HTP efecte secundare

Doriți să încercați supliment 5HTP? Dacă sunteți gata să încercați 5HTP, este important să se știe despre 5HTP efecte secundare înainte de ao comanda.

Ce este 5HTP

Serotonina este unul dintre principalii neurotransmițătorii implicați în fericire și anti-depresie. 5HTP este un compus care este convertit in serotonina in brain.5HTP este un mod simplu de a creste nivelul de serotonina a creierului prin ocolind etapa de limitare a vitezei, iar utilizatorii culege fie recompense sau pericolele legate de creșterea serotoninei cerebrale.

Beneficiile de 5HTP

Este bine cunoscut faptul că insomnia este legat de vârstă. Tulburări de somn pot fi asociate cu tulburările medicale, psihologice și sociale semnificative. In plus fata de oboseala, privarea de somn poate duce la afectarea memoriei, starea de spirit, si functiile imunitare, precum si la anxietate, depresie, si de stres. Suplimente nutritive care contin 5HTP, melatonina, rădăcină de valeriană, si colina atenua aceste probleme prin asistarea în obținerea un somn bun.

Cum HTP de lucru

Organismul face 5HTP în mod natural de la triptofan și, apoi, se transformă în serotonina. Acest neurotransmițător are multe efecte puternice asupra creierului. Nu numai că a îmbunătăți starea de spirit, de asemenea, suprima foamea si ajuta pentru a reduce creșterea în greutate.

Medicii sugereaza a lua un supliment 5HTP în loc de un supliment al serotoninei, deoarece 5HTP poate avea acces la creier din sange, in timp ce serotonina nu poate. Pentru a putea avea acces la creier, produse chimice și compuși vor trebui să acceseze bariera de sânge a creierului, care permite accesul la creier. Prin urmare, va trebui să ia un supliment care se poate traversa bariera, cum ar fi 5HTP, în scopul de a creste nivelul de serotonina din creier.

Pe măsură ce nivelul serotoninei creste se diminueaza de foame si te simti mai repede, fără a simți sătul nevoia de a restricționa aportul de alimente. Un studiu a constatat ca femeile au mancat mai putin carbohidrati, fara nici un efort.

5htp Efecte secundare

Pirozis, gaze, sau balonare.

Scăderea sau lipsa poftei de mâncare.

Disconfort gastric sau durere.

Diaree, greață sau vărsături.

Efecte secundare grave ale 5HTP

Sindromul eozinofilie mialgie, o afecțiune în care o persoană poate avea dureri musculare bruscă și severă, crampe, probleme de respirație și umflarea în organism. Desi rare, această condiție poate dura mai multe luni să apară.

O boală de sânge cunoscut sub numele de eozinofilie asimptomatic, în care mai mari decât nivelurile normale de globule albe speciale numite eozinofile sunt prezente în sânge. Această tulburare poate fi, în general detectate doar prin analize de laborator, deoarece pacienții cu această tulburare prezintă rareori simptome.

De unde cumpăr? 5HTP

5HTP este adus la tine de un nume care este de încredere în afaceri. Cu o activitate fizică, ar trebui să experimenteze beneficiile acestui supliment. Găsi 5HTP pe site-ul oficial al companiei. Site-ul oficial va ajuta să evitați orice escrocherii sau produse contrafăcute. În plus, există o reducere regulat oferte site-ul oficial disponibile, care vă va ajuta să obțineți acest produs pentru un cost mai ieftin.

Înțelege despre 5HTP efecte secundare