În cazul în care pentru a comanda apetitului pastile suppressant

Obligarea supresor poftei de mâncare și pillshere autentic cu cel mai bun pret! Citiți această revizuire și veți găsi cele mai multe avantaje de supliment alimentar.

Ce este 5HTP

5HTP este un precursor pentru producerea de serotonină (5), ceea ce înseamnă că este o componentă necesară pentru sinteza sa biochimice din organism. 5HTP este transformat in serotonina printr-o reacție chimică cauzată de o enzima numita L-aromatic decarboxilaza aminoacizi (AAAD). Acest lucru este important, deoarece luarea serotoninei în sine ca un medicament nu este eficientă, deoarece acest neurotransmitator nu poate trece bariera hemato-encefalică și să fie utilizate de către creier. 5HTP, cu toate acestea pot trece bariera creierului.

5Hydroxytryptophan (5HTP) este un produs chimic care organismul face din triptofan (un aminoacid esential de acid pe care le obține din alimente). Dupa ce triptofan este convertit în 5HTP, produsul chimic este schimbat într-o altă substanță chimică numită serotonina (un neurotransmitator care relee semnale intre celulele creierului). 5htp suplimente alimentare ajuta la cresterea nivelului de serotonina din creier. Din moment ce serotonina ajuta la reglarea starea de spirit si de comportament, 5HTP poate avea un efect pozitiv asupra somnului, starea de spirit, anxietate, poftei de mâncare, și senzație de durere.

Beneficiile de 5HTP

Luați suplimente de 5htp poate ajuta să piardă în greutate prin reducerea poftei de mâncare și pofte pentru carbohidrati. Suplimentele 5htp creste nivelul de serotonina din creier, serotonina si suprima in mod natural apetitul, ajutându-vă să mănânci mai puțin, explică Oz Blog. Cresterea nivelului de serotonina poate ajuta, de asemenea îmbunătăți starea de spirit și de a vă ajuta să evitați mâncatul emoțional din cauza depresiei sau anxietății.

Suplimentele 5htp pentru Pierdere în Greutate

O serie de surse descrie beneficiile dietetice de consum 5HTP pentru a ajuta pierderea in greutate. Solicitările care pot fi sugerate sunt credibile științific. De exemplu, un studiu a folosit un design dublu-orb crossover studiu pentru a evalua 19 de femei obeze cu scoruri IMC intre 30 si 40. Participantii au fost fie administrat zilnic 8mg / kg de greutate corporală supliment 5HTP, o doză de L-triptofan sau placebo, timp de 5 săptămâni. Dieta lor nu a fost altfel modificate sau restricționate.

Ei au masurat comportamentul de hrănire al participantului pe baza unui chestionar, iar aportul alimentar, prin intermediul unui jurnal alimentar de 3 zile. Cand au examinat rezultatele lor, au descoperit ca 5HTP atat a redus aportul alimentar si a declansat pierderea in greutate mai mare decât placebo.

De fapt, au văzut o rată de trei ori mai mare de eficacitate, comparativ cu L-triptofan și placebo. Ei au ajuns la concluzia că creșterea serotoninei (în timp ce face nici o schimbare în starea de starea de spirit) a crescut de satietate (satietate), mai degrabă decât reducerea apetitului.

Cum să luați 5HTP pentru reducerea poftei de mancare

Informații de dozare nu este bătută în cuie, dacă substanțele chimice sunt folosite pentru depresie sau de pierdere în greutate. Cele mai multe capsule sunt disponibile în cantități de 50 de miligrame (mg). Ca o medicina alternativa, practicanții au declarat că în mod universal de 100 mg trebuie să fie limita cea mai de sus luată într-o perioadă de 24 ore.

Motivul pentru suplimentarea va determina cel mai bun moment al zilei pentru a-l ia. Pentru pierderea in greutate, 5HTP este cel mai bine luat una la două ore înainte de masă, pe stomacul gol. Pentru terapia de somn, suplimentul poate fi luată înainte de culcare.

Cel mai bun loc pentru a comanda anorexigene 

5HTP poate fi deosebit de util pentru cei care au luat-carbohidrati sau o abordare cetogenă la dieta, deoarece aceasta ar putea ajuta imita efectele glucide au asupra nivelului de serotonina. În cazul în care doriți să comandați anorexigene , aveți posibilitatea să- l cumpere de la site – ul oficial astăzi , deoarece compania de oferta cu discount, oferta speciala, si garantarea returnării banilor.

 5-HTP

În cazul în care pentru a comanda apetitului pastile suppressant