Important de a învăța test de droguri 5HTP înainte de a-l alege

Niveluri scazute de serotonina sunt cel mai frecvent manifesta prin stare de depresie și insomnie. 5HTP poate contribui la creșterea nivelului de serotonina. Aflați mai multe despre testul de droguri 5HTP de mai jos.

Ce este 5HTP

producția de serotonină scade odată cu vârsta, și la orice vârstă abundența poate fi compromisă și mai mult de stres. niveluri scazute de serotonina sunt cel mai frecvent manifesta prin stare de depresie, anxietate, insomnie și. Ele pot duce, de asemenea, la diverse alte plângeri și tulburări, diminuarea de calitate a vieții.

Un acid amino, 5HTP sau 5Hydroxytryptophan, ajută la crearea serotoninei, o substanta chimica din creier. un nivel scazut de serotonina la om poate provoca multe probleme comune, cum ar fi obezitatea, depresia, durerile de cap, și dureri musculare și dureri. Multe probleme de sanatate pot fi ajutat și, eventual, eliminate în cazul în care sunt ridicate niveluri de serotonina din creier. 5HTP poate contribui la creșterea nivelului de serotonina.

5htp Beneficii

Suprima pofta de mancare.

Sprijină o stare de spirit sănătos, pozitiv.

Un somn sănătos.

5HTP Test de droguri

utilizarea medicală a 5HTP nu a fost aprobat de Food and Drug Administration (FDA), precum și o mare parte din informațiile disponibile cu privire la utilizarea 5HTP este anecdotice și nu este susținută de cercetare. Este de asemenea important să rețineți că nu toate cercetările disponibile pe 5HTP include studii efectuate la om, dar la animale, și sunt necesare mai multe cercetari pentru a determina daca 5HTP este un supliment nutritiv sigur sau eficient.

5HTP este un produs chimic natural în organism și este un bloc de construcție pentru serotonina, care este un neurotransmitator care ajuta la moderat transmiterea semnalelor intre celulele nervoase. Nivelurile scazute de serotonina sunt considerate a contribui la depresie.

Efecte adverse posibile

Efectele secundare sunt de obicei usoare, dar pot include, de gaz sau crampe abdominale, greață, diaree sau constipație, insomnie, dureri de cap, palpitații, somnolență, sau o unitate de sex a scăzut.

Greață, ar trebui sa apara, de obicei dispare după câteva zile.

Măsuri de precauție

Se reduce doza dacă apare somnolență. De asemenea, din cauza acestui risc pentru somnolenta, evitați conducerea vehiculelor sau realizarea oricărei alte activități potențial periculoase până când nu ați stabilit modul în care suplimentul (la doze variate) vă afectează.

Nu te mai lua 5HTP și contactați medicul dumneavoastră dacă apare o reacție adversă la acesta.

Unde puteți cumpăra 5HTP Supliment

Puteți vedea că 5HTP este un supliment mare pentru a lua pentru a ajuta la imbunatatirea starea de spirit, mentinerea somn sanatos, si potential utila pentru pierderea in greutate. Doza recomandată este de 5HTP în jur de 300-500 mg pe zi. 5HTP este un supliment nutritiv sigur, dar nu este recomandat să depășească doza zilnică, și poate provoca interacțiuni grave cu unele reteta de medicatie.

Puteți cumpăra 5HTP direct online de pe site-ul său oficial. Aceasta înseamnă că puteți obține sticla la prețul cel mai mic. 5HTP vine cu o garanție de bani înapoi în cazul în care puteți obține o rambursare completă, dacă sunteți nemulțumit cu produsul.

Există o serie de oferte care sunt puternic interesante. nave IT pentru toate țările și vine cu facilitatea de transport maritim de repede. Puteți urmări, de asemenea, comanda online. Lansați comanda chiar acum și pentru a obține toate beneficiile!

Important de a învăța test de droguri 5HTP înainte de a-l alege