Hvor kan man købe 5htp supplement

Hvor kan du købe 5htp tillæg? Disse oplysninger vil give dig de oplysninger, du har brug, så du kan se fordelene. Læs denne anmeldelse nedenfor og få særlige deal!

Hvad er 5HTP

Der er et bredt udsnit af mennesker, der ikke er enige om, at tage kontrolleret kvaliteten af ​​nogle kosttilskud kan give dem store sundhedsmæssige fordele. Et sådant tillæg er det 5Hydroxytryptophon mest almindeligt kendt som 5htp. 5HTP er et biprodukt af en aminosyre LTryptophan, som igen er fremstillet af frøene fra en berømt plante kaldet Griffonia.

Dette anlæg er generelt fundet i den afrikanske region. Den LTryptophan syre er kendt for sine protein bygning evner. Det er vigtigt at bemærke, at eftersom 5HTP er afledt af de naturlige frø.

5HTP er den umiddelbare næringsstof forløber for neurotransmitteren serotonin (5HT). Det betyder, at 5HTP konverterer direkte til serotonin i hjernen. Serotonin har mange dybt vigtige funktioner, herunder en rolle i søvn, appetit, hukommelse, indlæring, temperatur regulering, humør, seksuel adfærd, kardiovaskulær funktion, muskelsammentrækning, og endokrine regulering.

Serotonin produktion falder med alderen, og på alle alderstrin sin overflod kan kompromitteres yderligere ved stress. Lave niveauer af serotonin er mest almindeligt manifesteret ved nedtrykthed, angst og søvnløshed. De kan også føre til forskellige andre klager og lidelser, faldende ens livskvalitet.

Fordele ved 5HTP

Anti-aging egenskaber. Selvom det ikke er kendt af mange, 5htp hjælper med at komme af med de frie radikaler celler. Disse celler er majorly ansvarlige for at skade cellerne og således fører til aldring. Serotonin produceret af 5htp fungerer som en antioxidant i kampen mod disse uønskede frie radikaler og dermed arbejder som en god anti-aging middel.

Undgå søvnforstyrrelser. Søvnproblemer også kendt som søvnløshed er et stort problem for folk nu om dage. Nætterne af mennesker, der lider af søvnproblemer er kendetegnet ved ukontrollable tanker grundet som de ikke er i stand til at sove ordentligt. Tilføj til, at den kroniske træthed, som er forårsaget af omfattende arbejde, som de gør i dagtimerne og du er bundet til at have problemer som irritation, angst etc. Indtagelse af 5htp fører til stigning i serotonin, hvilket fører til en kontrol over disse problemer .

Hjælper du slappe af og føle sig gladere. Feel good faktor, som serotonin er velkendt. Mangel på serotonin på din krop kan føre til stigning i træthed, sygdom og uniform. Således ved at tage 5htp supplement, kan du være mere afslappet og føler meget glad for dig selv.

Sådan 5HTP Works

En forskningsundersøgelse tog to grupper af overvægtige kvinder. En gruppe havde 5htp 200mg før hvert måltid. Den anden gruppe fik placebo før hvert måltid. De kvinder, der tog den faktiske 5-HTP spiste 1.084 færre kalorier per dag og følte sig mindre sulten.

En anden forskningsundersøgelse viste, at kvinder, der tog en 5htp supplement tabt 10,3 pounds i 3 måneder. Placebogruppen kun tabt 2,2 pounds. Hvorfor sker det? Du tørster mad, når du har lavt serotonin. Du især tørster carbs når du har lavt serotonin. Hvis du lider af depression og opdager, at du har tendens til at binge på carb rige fødevarer som slik, brød, stivelse, og behandler derefter 5htp kunne være noget at se på.

Hvor kan jeg købe 5htp

De fleste af de 5htp produkter, der er tilgængelige er placeret via online sundhed detailhandlere og steder som Amazon. 5htp kapsler er blevet oprettet, formuleret og distribueres gennem et af det bedste selskab. De er en af ​​de bedst kendte og mest betroede brands, når det kommer til disse typer af produkter. For at modtage autentiske forsyninger, bør du altid gøre dine indkøb direkte via officielle hjemmeside, der er placeret online.

Hvor kan man købe 5htp supplement