Hvor kan man købe 5htp piller online sikkert

Har du hørt om 5htp tillæg? Du kan købe 5htp piller online her. Få speciel pris, hvis du køber dette supplement i dag!

Hvad er 5htp Pills

5HTP eller “hydroxy-L-tryptophan” (5Hydroxytryptophan) er en naturligt forekommende aminosyre og er forstadiet og metabolisk mellemprodukt i biosyntesen af ​​neurotransmittere serotonin og melatonin fra tryptofan. 5HTP omdannes til neurotransmitteren serotonin (5HT), ved hjælp af vitamin B6. Dette sker både i nervevæv og i leveren. 5HTP krydser blod-hjernebarrieren (mens 5-HT ikke). Tilskud af 5htp derfor øger produktionen af ​​serotonin.

Fordele ved 5HTP

Sammen med at bekæmpe depression, er 5htp kapsler vist sig at hjælpe med at bekæmpe hovedpine, fibromyalgi og fedme samt. Typisk er det markedsføres som et supplement, der arbejder med hjernen til at hjælpe dig med at tabe, men der er også mange andre fordele for det så godt. Da det øger din serotonin niveauer, er det en stor supplement, der vil hjælpe med at undertrykke din appetit og hjælpe til at styre binge spise tendenser.

Serotonin hjælper til at fortælle din krop, at det er fuldt ud ved at sende særlige signaler til din hjerne. Sammen med disse fordele, kan det også bidrage til at forhindre angstanfald og fjerne søvnløshed samt.

Sådan 5HTP Works

5htp er kendt for sine hurtige effekter, når det tages på tom mave. 5htp virker for omkring 80% af mennesker, der forsøger det for depression. Andre har tendens til at reagere på L-tryptophan bedre. 5htp bruger spænder fra at bruge den til at bekæmpe depression og angst, hjælpe dig sove bedre om natten, fix irritabilitet, eller nogle mennesker får en 5 HTP højt ved at tage store mængder af det.

Anbefalede dosis af 5htp

En effektiv dosis for de fleste af de undersøgte klager sidder mellem 300-900mg per dag.

I eksperimentelle undersøgelser, den gennemsnitlige dosis beskrevet er 200-300mg; som altid opdelt i tre foranstaltninger i hele dagen (5).

Den største udvalg af doseringer er for depression, hvor doser så lave som 20 mg og så højt som 2400 mg anvendes.

Doseringer til vægttab er mellem 300 mg og 900 mg. Dog kunne en mere præcis vurdering foretages ved hjælp af tilnærmelse af 8 mg / kg legemsvægt (6).

For at støtte søvn en dosis på 600 mg i løbet af tre foranstaltninger anses bedst.

Når som for fibromyalgi symptomer, undersøgelser er helt konsekvent og rådgive en dosis på 300 mg per dag.

Sådan køber 5HTP piller

5HTP produkter er meget populære i dagens marked, og du vil være i stand til at finde mange forskellige mærker, der indeholder dette element. Men mange mennesker er ikke klar over de faktiske fordele, det giver. Nogle mener, at det påvirker dit stofskifte, men andre mener, at det forhindrer depressioner.

Du kan købe 5htp på officielle hjemmeside. Du vil blive muligvis leveres diskonteringssatser, især hvis du Møsting tilbøjelige til at købe elementet i løs vægt. Du skal blot vælge din pakke, indtaste dine betalingsoplysninger også levere oplysninger og klik fortsat betaling. Køb 5htp nu og få særlige pris!

Hvor kan man købe 5htp piller online sikkert