Hvor kan man kjøpe 5htp piller på nettet trygt

Har du hørt om 5htp supplement? Du kan kjøpe 5htp piller på nettet her. Få spesiell pris hvis du kjøper dette tillegget i dag!

Hva er 5HTP piller

5HTP eller “hydroksy L-tryptofan» (5Hydroxytryptophan) er en naturlig forekommende aminosyre, og er forløperen og metabolsk mellomprodukt i biosyntesen av nevrotransmittere serotonin og melatonin fra tryptofan. 5HTP omdannes til nevrotransmitteren serotonin (5HT), ved hjelp av vitamin B6. Dette skjer både i nervevev, og i leveren. 5HTP krysser blod-hjerne-barrieren (mens 5-HT ikke). Tilskudd med 5HTP øker derfor produksjonen av serotonin.

Fordeler med 5HTP

Sammen med bekjempelse depresjon, har 5htp kapsler vist seg å bidra i kampen mot hodepine, fibromyalgi og fedme også. Vanligvis er det markedsført som et supplement som fungerer med hjernen til å hjelpe deg med å gå ned i vekt, men det er også mange andre fordeler til det også. Siden det øker serotoninnivået, er det en stor supplement som vil hjelpe undertrykke appetitten og bidra til å kontrollere binge eating tendenser.

Serotonin bidrar til å fortelle kroppen din at den er full ved å sende spesielle signaler til hjernen. Sammen med disse fordelene, kan det også bidra til å forhindre angstanfall og eliminere søvnløshet også.

Hvordan 5HTP Works

5HTP er godt kjent for sine raske effekter når det tas på tom mage. 5HTP fungerer for rundt 80% av folk som prøver det for depresjon. Andre har en tendens til å reagere på L-tryptofan bedre. 5HTP bruker varierer fra å bruke den til å bekjempe depresjon og angst, hjelpe deg å sove bedre om natten, fikse irritabilitet, eller noen mennesker får en 5 HTP høy ved å ta store mengder av det.

Anbefalt dosering av 5HTP

En effektiv dose for de fleste av klagene undersøkte sitter mellom 300-900mg per dag.

I eksperimentelle studier, er gjennomsnittlig dose beskrevet 200-300mg; som alltid er delt inn i tre mål i løpet av dagen (5).

Den største område av doseringer er for depresjon hvor doser så lave som 20 mg og så høye som 2400mg anvendes.

Doser for vekttap er mellom 300mg og 900mg. Men en mer nøyaktig anslag gjøres ved hjelp tilnærming av 8 mg / kg kroppsvekt (6).

For å hjelpe søvn en dose på 600 mg over tre tiltakene anses beste.

Hvor som for fibromyalgi symptomer, studier er ganske konsekvent og gi råd til en dose på 300 mg per dag.

Hvordan kjøpe 5htp piller

5HTP produkter er svært populære i dagens marked, og du vil være i stand til å finne mange forskjellige merker som inneholder dette elementet. Men mange er ikke klar over de faktiske fordelene som det tilbyr. Noen mener at det påvirker stoffskiftet, men andre mener at det hindrer depresjoner.

Du kan kjøpe 5HTP på offisielle hjemmeside. Du vil bli muligens gitt diskonteringsrente, spesielt hvis du mosting sannsynlig til å kjøpe varen i bulk. Du bare velger pakken din, oppgi betalings også levere detaljer, klikk deretter fortsette til betaling. Kjøp 5HTP nå og få spesialpris!

Hvor kan man kjøpe 5htp piller på nettet trygt