Hvor bestille appetit suppressant piller

Bestil appetitnedsættende og ægte pillshere med den bedste pris! Læs denne anmeldelse og du vil finde de mange fordele ved kosttilskud.

Hvad er 5HTP

5HTP er en forløber for produktionen af ​​serotonin (5), hvilket betyder at det er en nødvendig komponent for sin biokemiske syntese i kroppen. 5HTP omdannes til serotonin via en kemisk reaktion forårsaget af et enzym kaldet L-aromatisk aminosyre decarboxylase (AAAD). Dette er vigtigt, fordi tage serotonin selv som en medicin ikke er effektiv, da denne neurotransmitter ikke kan passere blod-hjerne-barrieren og anvendes af hjernen. 5HTP dog kan passere hjernebarrieren.

5Hydroxytryptophan (5HTP) er et kemikalie, kroppen gør fra tryptophan (en essentiel aminosyre, som du får fra mad). Efter tryptofan omdannes til 5htp, er den kemiske ændret til et andet kemisk stof kaldet serotonin (en neurotransmitter, som sender signaler mellem hjerneceller). 5HTP kosttilskud hjælpe med at rejse serotonin-niveauet i hjernen. Da serotonin hjælper med at regulere humør og adfærd, kan 5htp have en positiv effekt på søvn, humør, angst, appetit, og smerte sensation.

Fordele ved 5HTP

Tager 5htp kosttilskud kan hjælpe dig med at tabe ved at reducere din appetit og trang til kulhydrater. 5HTP kosttilskud øger serotonin i hjernen, og serotonin undertrykker naturligvis din appetit, hjælper du spiser mindre, forklarer The Oz blog. Øget serotonin niveauer kan også bidrage til at forbedre dit humør og hjælpe dig med at undgå følelsesmæssige spiser på grund af depression eller angst.

5HTP Kosttilskud til vægttab

Flere kilder beskriver diætetiske fordele ved indtagelse 5HTP at bistå vægttab. Krav som kan foreslået er videnskabeligt troværdig. For eksempel er en undersøgelse anvendte en dobbeltblind overkrydsningsundersøgelse design at evaluere 19 overvægtige kvinder med BMI score på mellem 30 og 40. Deltagerne blev enten givet en daglig 8 mg / kg legemsvægt 5HTP supplement, en dosis af L-tryptophan eller placebo, i 5 uger. Deres kost var ellers ikke ændret eller begrænset.

De målte deltagerens fodring adfærd ved hjælp af et spørgeskema, og deres fødeindtagelse via en 3 dages mad dagbog. Da de undersøgte deres resultater, fandt de, at 5htp begge reduceret fødeindtagelse og udløste større vægttab end placebo.

Faktisk oplevede de en tre gange større sats på effektivitet i forhold til L-tryptophan og placebo. De konkluderede, at serotonin stigning (samtidig med at ingen ændring sindstilstand) øget mæthed (fylde) frem for reduktion af appetit.

Hvordan at tage 5htp for appetitnedsættende

Dosering information er ikke mejslet i sten, uanset om de kemikalier bliver brugt til depression eller vægttab. De fleste kapsler fås i 50 milligram (mg) beløb. Som alternativ medicin, har udøvere universelt oplyst, at 100 mg bør være den øverste grænse taget i en 24 timers periode.

Årsagen til tilskud vil bestemme det bedste tidspunkt på dagen til at tage det. For vægttab, er 5htp bedst tages en til to timer før et måltid på tom mave. For søvn terapi, kan tillægget tages tæt på sengetid.

Bedste sted til ordre appetitnedsættende 

5HTP kan være særligt nyttige for dem at tage en lav-kulhydrat eller ketogenic tilgang til diæt, da det kunne hjælpe efterligne virkningerne kulhydrater har på serotonin-niveauet. Hvis du ønsker at bestille appetitnedsættende , kan du købe det på officielle hjemmeside i dag, fordi virksomheden tilbyde rabat, særlige tilbud, og pengene tilbage garanti.

Hvor bestille appetit suppressant piller