Hol lehet vásárolni 5HTP kiegészítés

Hol lehet vásárolni 5HTP kiegészítő? Ez az információ megadja a szükséges információkat, így láthatja az előnyöket. Olvasd el ezt a felülvizsgálatot, és szerezd különleges üzlet!

Mi 5HTP

Van egy széles részét az emberek, akik nem értenek egyet, hogy az a tény, hogy a vevő ellenőrzött minőségű néhány kiegészítők adhat nekik nagy egészségügyi előnyöket. Az egyik ilyen kiegészítés a 5Hydroxytryptophon a legtöbb közismert nevén 5HTP. 5HTP mellékterméke egy aminosav LTryptophan, ami viszont előállított magokat egy híres növény nevű Griffonia.

Ez a növény általában megtalálható az afrikai régióban. A LTryptophan savat ismert a fehérje épület képességeit. Fontos megjegyezni, hogy mivel az 5HTP származik természetes magokat.

5HTP az azonnali tápanyag előfutára a neurotranszmitter szerotonin (5-HT). Ez azt jelenti, hogy 5HTP alakítja közvetlenül szerotonin az agyban. A szerotonin számos alapvetően fontos funkciókat, beleértve a szerepet alvás, az étvágy, a memória, a tanulás, hőmérséklet-szabályozás, hangulat, a szexuális viselkedés, a kardiovaszkuláris funkció, izom-összehúzódás, és endokrin szabályozás.

A szerotonin termelés az életkor előrehaladtával csökken, és bármely életkorban a bőség veszélybe kerülhet tovább a stressz. Alacsony szerotonin szint leggyakrabban megnyilvánuló depressziós hangulat, a szorongás és álmatlanság. Ők is vezethet a különböző egyéb panaszok és tünetek, csökken az ember életminőségét.

Előnyei 5HTP

Anti-aging tulajdonságokkal. Bár nem ismert, hogy sok, 5HTP segít megszabadulni a szabadgyök-sejtek. Ezek a sejtek majorly felelősek károsítja a sejteket, és ami így az öregedés. A szerotonin által termelt 5HTP működik, mint egy antioxidáns elleni küzdelemben ezeket a nem kívánt szabad gyökök, így működik, mint egy jó anti-aging szer.

Kerüljük alvászavarok. Alvászavarok is ismert álmatlanság komoly problémát jelentenek az emberek most a nap. Az éjszaka szenvedők alvászavarok jellemzi ellenőrizhetetlen gondolatai miatt, amelyek nem képesek aludni rendesen. Add hozzá, hogy a krónikus fáradtság által okozott kiterjedt munkát, amit ők napközben, és akkor óhatatlanul problémák, mint az irritáció, szorongás stb Bevitt 5HTP növekedéséhez vezet a szerotonin szint, ami egy ellenőrzése alatt ezeket a problémákat .

Segít pihenni és boldogabbá. Feel Good faktor által nyújtott szerotonin jól ismert. Hiánya a szerotonin a szervezetben vezethet, hogy növelje a fáradtság, betegség és kimerültség. Így azáltal, hogy a 5HTP kiegészítés, akkor sokkal nyugodtabb, és úgy érzi, nagyon boldog magáról.

Hogyan 5HTP Works

Egy kutatási tanulmány vett két csoport túlsúlyos nők. Az egyik csoport volt 5HTP 200mg minden étkezés előtt. A másik csoport placebó minden étkezés előtt. A nők, akik vettek a tényleges 5-HTP evett 1084 kevesebb kalóriát naponta, és úgy érezte, kevésbé éhes.

Egy másik kutatás tanulmány szerint a nők, aki vett egy 5HTP kiegészítő elveszett 10,3 fontot 3 hónap alatt. A placebo csoportban csak elveszett 2,2 font. Miért történik ez? Vágyik étel, ha alacsony a szerotonin. Azt különösen vágynak szénhidrátot, ha alacsony a szerotonin. Ha nem szenved depresszióban, és úgy találja, hogy hajlamosak mértéktelen szénhidrát gazdag ételek, mint a cukorkát, kenyér, keményítők és kezeli majd 5HTP lehet valami, hogy vizsgálja meg.

Hol lehet megvásárolni 5HTP

A legtöbb 5HTP elérhető termékek találhatók az online egészségügyi kiskereskedők és helyeken, mint az Amazon. 5HTP kapszula jött létre, megfogalmazott és egyenletesen eloszlatjuk az egyik legjobb cég. Ezek egyike a legismertebb és legmegbízhatóbb márka, amikor az ilyen típusú termékek. Annak érdekében, hogy megkapja hiteles kellékek, mindig győződjön meg a vásárlást közvetlenül a hivatalos honlapon, hogy található az interneten.

Hol lehet vásárolni 5HTP kiegészítés