Hogyan lehet vásárolni étvágycsökkentő kapszulát

Hogyan vásárolhat étvágycsökkentő kapszulát ? Ez az információ megadja a szükséges információkat, így láthatjuk az előnyeit étvágycsökkentő kapszulát.

Mi 5HTP, étvágycsökkentő kapszula

5Hydroxytriptan, ismertebb nevén 5HTP, kiegészítése, hogy néhány ember használja annak érdekében, hogy támogassa a mentális egészségre és az immunrendszerre. 5HTP óta használják a különböző feltételek, többek között a szorongás, a különböző alvási rendellenességek, hiperaktivitás rendellenességek, cerebelláris ataxia, a depresszió, az elsődleges fibromialgia szindróma és a migrén.

5HTP az étvágycsökkentő

Néhány kisebb tanulmány vizsgálta, hogy 5HTP segíthetnek az embereknek a fogyásban. Az egyik vizsgálatban, akik vettek 5HTP evett kevesebb kalóriát, bár nem próbálta diéta, azokhoz képest, akik placebót szedő. A kutatók úgy vélik 5HTP vezette az embereket, hogy Teltségérzetet (jóllakott) étkezés után, így kevesebbet evett.

A követéses vizsgálat, amely képest 5HTP a placebóhoz diéta alatt és nem diétás periódust, úgy találta, hogy azok, akik vettek 5HTP elveszett körülbelül 2% -a testsúly alatt nem diétás periódust és további 3%, ha dieted.Those placebót szedő nem vesztett súlyt. Adagok azonban ezekben a vizsgálatokban alkalmazott magas volt, és sok ember volt hányinger mint mellékhatás.

Ha komolyan túlsúlyos, lásd az egészségügyi szolgáltató, mielőtt bármilyen súlycsökkentő támogatást. Ne feledje, hogy meg kell változtatni az étkezési és mozgási szokások veszít többet, mint egy pár kilót.

How Long It Takes for Weight Loss

Since the body uses 5HTP to make serotonin, your serotonin levels will start to increase as soon as you start taking a 5HTP supplement. It may take several weeks for you to notice the full effects it has on your appetite and eating habits, according to The Oz Blog. Don’t take the supplement for more than 12 weeks at a time unless directed to do so by your doctor. Make the most of 5HTP’s appetite-suppressing effects by taking a dose two or three times a day about 30 minutes before a meal. This gives your brain time to process and convert the chemical before you eat.

Serious Side Effects of 5HTP

Eosinophilia myalgia syndrome, a condition in which a person may have sudden and severe muscle pain, cramping, trouble breathing, and swelling in the body. Although rare, this condition may take several months to appear.

A vér betegség ismert tünetmentes eosinophilia, amelyben magasabb, mint a normál szintek speciális nevezett fehérvérsejtek eozinofil vannak jelen a vérben. Ez a betegség általában csak akkor mutathatók ki a laboratóriumi elemzés, mert a betegek ezzel a betegség ritkán mutatnak tüneteket.

Purchase étvágycsökkentő kapszula

Azt is préseljük egy kapszula, amely könnyen lenyelni, és amely biztosítja aminosav. A legjobb módja az, hogy vásárolni 5HTP hivatalos honlapján, amely megkönnyíti a kedvező beszerzési. A megtakarítás társul vásárlása nagyobb mennyiségben. Gyors szállítás további előnye az online vásárlás.

Hogyan lehet vásárolni étvágycsökkentő kapszulát