Hitta närmaste läkemedel butiken för att köpa 5HTP

Diet med 5HTP piller kan hjälpa dig att nå dina hälsomål. Vill du hitta närmaste läkemedel butiken för att köpa 5HTP ? Här kan du köpa billigt 5HTP!

Vet om 5HTP

5HTP (5Hydroxytryptophan) är en kemisk biprodukt av proteinet byggsten L-tryptofan. Det är också produceras kommersiellt ur frön från en afrikansk växt som kallas Griffonia simplicifolia 5HTP används för sömnstörningar såsom sömnlöshet, depression, ångest, migrän och spänningshuvudvärk, fibromyalgi, fetma, premenstruellt syndrom (PMS), premenstruell dysfori (PMDS), uppmärksamhetsstörning-hyperactivity disorder (ADHD), krampanfall.

Fördelar med 5HTP

Kliniska prövningar av 5HTP fördes under olika förhållanden har lett till begränsade bevis tyder på en plats i terapin för ångest, depression och neurologiska tillstånd där en serotoninbrist är en bidragande faktor. 5HTP kan också vara ett effektivt aptitnedsättande, men ytterligare kliniska studier behövs.

dosering Information

För depression, ångest och panikattacker: ta 50 till 100 mg tre gånger om dagen.

För sömnlöshet: Ta 100 mg 30 minuter före sänggåendet.

För viktkontroll: Ta 100 mg tre gånger per dag, 20 till 30 minuter före måltid. Efter två veckor, öka dosen till 200 mg tre gånger om dagen.

Förebyggande mot migrän: Arbeta gradvis upp till en dos som styr migrän smärta i slutändan mer än högst 100 mg tre gånger per dag. Det kan ta flera månader att få full nytta av 5HTP s migrän förebyggande effekter.

För fibromyalgi: Ta L00 mg tre gånger om dagen. Om trötthet uppkommer minska dosen till 50 mg tre gånger om dagen.

Riktlinjer för användning

I allmänhet, för att minimera risken för biverkningar, börja med en låg dos av 5HTP (50 mg en gång dagligen). Fortsätt i en vecka och sedan öka mängden av steg 50 mg varje vecka, upp till den rekommenderade dosen för ditt tillstånd.

Ta 5HTP på fastande mage för snabbast absorption.

Ta inte 5HTP för mer än tre månader i följd utan att rådfråga din läkare.

Den tid det tar för en förbättring av depression, ångest och panikattacker för att utveckla varierar bland individer. I allmänhet kan det emellertid ta två till fyra veckor för en kliniskt svar skall inträffa.

Om du redan tar en konventionell antidepressiv, såsom Prozac, Wellbutrin, eller Effexor, kolla med din läkare innan du börjar på 5HTP.

Läs ingrediensetiketter noga; vissa 5htp kosttillskott innehåller onödiga örter eller näringsämnen.

Negativa Effekter av 5HTP

Det är viktigt att också överväga de negativa effekterna för 5HTP. Det finns för närvarande inga “allvarliga” biverkningar från användningen av tillägget, fler studier krävs för att verkligen berätta vad långsiktiga biverkningar är.

Vissa människor upplever illamående från att ta tillägget. I svåra fall människor har rapporterat att känna mer deprimerad än de var till att börja med. Du bör alltid tala med din läkare innan du lägger ett läkemedel eller komplement till din kost för att vara säker på att det inte finns några riskfaktorer som du behöver tänka på.

Hur man hittar Närmaste Drug butiken för att köpa 5HTP

Dela med din läkare och apotekare alla receptbelagda, receptfria, olagligt, fritids, naturläkemedel, näringsmässiga eller kost läkemedel du tar. På grund av 5HTP engagemang med produktion av serotonin, bör du vara försiktig om du tar mediciner som ökar nivåerna av serotonin i kroppen.

Du kan köpa 5HTP utan recept lagligt och säkert. Vid officiella hemsida kan du köpa 5HTP. Tillverkningen kommer säkert att ge dig många fördelar om du köper det nu. Tillverkningen kommer att leverera detta tillägg med billigt pris och snabb leverans!

Hitta närmaste läkemedel butiken för att köpa 5HTP