Hatékony 5HTP diéta természetesen

Ha kíváncsi, ha van igazság 5htp étrend, akkor jön a jó helyen. Ez a felülvizsgálat ad információt 5HTP és szerepe a vedlés extra kívánt fontot.

Mi 5HTP

Lehet, hogy hallott a szerotonin (vagy 5Hydroxytryptamine), amely egy neurotranszmitter által használt központi idegrendszerre, és szerepe van a sok functions- beleértve alvás szabályozásában, a depresszió és a szorongás. Úgy írták le, mint egy “boldog kémiai” miatt a kapcsolata a boldogság és a jó közérzetet.

5HTP olyan vegyület, amely kerül át a szerotonin az agyban. Szerotonin az egyik fő neurotranszmitter részt boldogság és anti-depresszió. 5HTP egy egyszerű módja, hogy növelje az agy szerotonin szintjét kikerülésével a sebességkorlátozó lépést, és a felhasználók arat akár a jutalom vagy a veszélyek a megnövekedett agyi szerotonin.

Előnyei 5HTP

A leggyakrabban felírt antidepresszánsok, szelektív szerotonin újrafelvétel inhibitorok, úgy véljük, hogy azáltal, hogy növeli a szerotonin szintjét. Amikor a megfelelő szerotonin áll rendelkezésre, egy részét kerül át a szervezet természetes alvási hormon a melatonin.

A melatonin szabályozza a cirkadián ritmus és jeleket a tested, ha itt az ideje, hogy elkezd kanyargós le aludni. A melatonin egy erős antioxidáns, gyulladáscsökkentő, és immunrendszer erősítő, amely különösen védő az agyban. Váratlanul, melatonin egyben lenyűgöző természeti antidepresszáns.

5HTP kiegészítők jártak egy kicsit jobban az álmatlanság. 5HTP csökkent a szükséges idő, hogy aludni, és csökkent az éjszakai felébredések számának.

Hogyan 5HTP működik az étrend

A legfontosabb, 5HTP alkalmazták humán vizsgálatokban az elhízás kezelésére. Klinikai vizsgálatok támogatta a pozitív eredménye a fogyás és a jóllakottság amikor 5HTP kiegészítést adjuk. Egy tanulmány megállapította, hogy 5HTP csökkentette az összes napi kalória nélkül lelkiismeret érdekében, hogy lefogy bármelyik női résztvevők.

Átlagos fogyás ebben az adott vizsgálat három font során öt hét. Egy másik vizsgálatban a hat hetes időszak nélkül étrendi korlátozás, és a második hat hét hozzáadásával 1200 kalóriás étrend. Volt egy jelentős növekedés fogyás résztvevők figyelembe a kiegészítést versus placebót kapott.

Az átlagos fogyás volt 10,34 font az előbbi csoport és 2.28 font az utóbbi csoportba. A következtetés az volt, hogy 5HTP fellépése az jóllakottság központ az agyban okozott felhasználók számára, hogy kevesebb kalóriát étkezés, így a fogyás történt.

Side Effects of 5HTP Pills

5HTP egyedül áll rendelkezésre azok számára, akik nem kívánnak használni egy készítményben. Általánosságban elmondható, hogy kevés, hogy nincs mellékhatása. Mivel a számos előnye, hogy 5HTP kínál, azonban számos fejlett készítmények a sokféle lehetőséget emberek különböző személyes igényeihez.

A legjobb módja, hogy 5HTP étrenddel

Az egészséges táplálkozás és a fizikai aktivitás, akkor tapasztalni az előnyeit ezt a kiegészítést. Mint minden új gyógyszer, kiegészítő, étrend, akkor erősen ajánlott, hogy konzultáljon orvosával, mielőtt elkezdi szedni 5HTP tablettát.

Keresse 5HTP étrend a cég hivatalos honlapján. A hivatalos honlap segít elkerülni a csalások vagy hamis termékek. Vannak rendszeres kedvezményt kínál a rendelkezésre álló hivatalos weboldalán, amely segít abban, hogy ezt a terméket egy olcsóbb ár. A pénz-visszafizetési garancia, akkor nincs semmi, hogy zsírt éget.

Hatékony 5HTP diéta természetesen