Glucomannan gubitak dodatak težine pilule: sef za zdravlje

Glucomannan gubitak dodatak težina tablete su dostupne za vas sada. Ova mast dodatak plamenik je vrlo pogodan za sve.

Glukomanan je šećer napravljen od korijena biljke konjac (Amorphophallus konjac). Glukomanan prah, kapsule i tablete se koriste kao lijek. Glucomannan se koristi za zatvor, gubitak tjelesne težine u odraslih i djece, dijabetesa tipa 2, kontrolu šećera u krvi i snižavanje kolesterola. U hrani, glukomanan se koristi kao zgušnjivač ili sredstvo za želiranje. Glucomannan brašno i prašak se koriste u hrani.

Glucomannan u hrani

Glucomannan se koristi u nekim namirnicama kao zgušnjivač, ali glavna točka interesa za nas je da Glucomannan se može koristiti za napraviti vrsta japanskih tjestenina naziva Shirataki rezanci. Oni imaju visoku razinu vlakana, gotovo da i nema kalorija, a oni su poznati po upija okuse umacima i začinima koji su spareni s. Nekoliko različitih tvrtke razvile raspone dijeta rezanci, tjestenina i riža na temelju sastojka Glucomannan, pomiješana s velikom količinom vode. To uključuje brandove poput Zero tjesteninom i mršav tjesteninom.

Što su topljivi vlakna Glucomannan?

Topljivih vlakana su oblik tzv „kompleks” ugljikohidrat (što znači da imaju neke složenije molekularne strukture je teže našeg tijela razbiti) koji je topiv u vodi. U tekućini, topljivih vlakana stvaranja viskoznih gelove. Na primjer, voće pektin se koristi za zgusnuti džemova i želea, dok ksantan guma se koristi kao emulgator koji čini hrana creamier. Topljivi vlakna su veliki bakterije hrane (što zaradi topiva vlakna termin prebiotički). Naši probavne bakterije željno fermentira topivih vlakana, stvarajući nusprodukata kao što vrijednih hranjivih tvari ili ne tako poželjne plinova.

U Glucomannan prednosti

Iako je istraživanje još uvijek razvija i FDA nije dalo suglasnost na bilo Glucomannan proizvoda zdravlja ili mršavljenja potraživanja, preliminarne studije su obećavajući. U jednom 2007 studiji objavljenoj u časopisu British Journal of Nutrition, sudionici preuzimaju Glucomannan i psyllium oljuštiti kombinacijom dopuniti izgubila oko 10 funti u 16 tjedana u odnosu na 1,7 funti izgubili u placebo skupini. Druga studija koristeći samo Glucomannan pokazala prosječno 5,5 funti izgubili više od osam tjedana, bez ikakvih drugih dijeta ili promjene načina života.

Kako radi?

Glukomanan može raditi u želucu i crijevima apsorpcijom vode da se formira glomazan vlakana, koja liječi zatvor. To također može usporiti apsorpciju šećera i kolesterola iz crijeva, pomaže u kontroli razine šećera u šećernoj bolesti, te smanjiti razinu kolesterola.

Studije i mršavljenje

Tu su brojne studije provedene koji proučavaju vezu između konzumacije Glucomannan i mršavljenja. Oni su uvijek otkrili da korisnici doživljavaju značajno više mršavljenja kada konzumiranje Glucomannan odnosu na placebo proizvod. Većina tih studija potiče korisnike da ne mijenjaju svoje uobičajene prehrambene ili vježbe navike tijekom kliničkih ispitivanja, kako bi se isključila mršavljenja zbog drugih čimbenika.

Najbolje Glucomannan dodatak mršavljenja pilule

Najbolji gubitak Glucomannan dodatak težina tablete preporučujemo proto-Col SlimFizz. To je velika mršavljenja dopuniti wth Glucomannan. SlimFizz Glucomannan je također visoko u prirodnom viskoznosti i bez sulfata i teških metala. Glucomannan djeluje kao prirodno suzbija apetit. Nakon što konzumirati, Glucomannan širi u trbuhu i dolje na crijevima, ostavljajući vas s osjećajem punoće i pomaže smanjiti svoj dnevni unos kalorija.

Gdje kupiti

Morate kupiti ovu SlimFizz na službenim stranicama. Možete odabrati proizvod klikom na link red ovdje. To će vas preusmjeriti na službene stranice SlimFizz kao najbolji Glucomannan dopuniti.

Glucomannan gubitak dodatak težine pilule: sef za zdravlje