Glucomannan dodatak za mršavljenje koji stvarno radi

Pružamo veliki informacije o Glucomannan dodatak za mršavljenje. To je vrlo popularan fat burner i danas.

Svatko tko je u potrazi za prirodnom pomoći za mršavljenje treba gledati dalje od Glucomannan i to je također jedan od rijetkih sastojaka koji su znanstveno dokazano da rade. Glucomannan je prirodno vlakno koje se dobiva iz korijena konjak biljke. Također se zove konnyaku krumpir, slon jam, vudu ljiljan; konjak je porijeklom iz mnogih istočnih zemalja, uključujući Japan i Indoneziju. No, znate li što je najbolje Glucomannan suzbija apetit da radi je?

Što je glukomanan?

Glukomanan je sastojak koji je izveden iz korijena biljke Konjac (Amorphophallus konjac), koja je rasla u Aziji stoljećima se upotrebljava kao živežna namirnica i lijekova. Glucomannan je topiva vlakna, koja ima sposobnost da apsorbira čak 17 puta vlastite težine u vodi. To znači da će nakon ulaska u želucu, ona buja jer upija vodu, stvarajući skupno. Ovaj efekt uzrokuje potiskivanje apetita. Kao što se smatra dijetalna vlakna, Glucomannan se često koristi za liječenje zatvor ili poboljšati rad crijeva.

U Glucomannan prednosti

Iako je istraživanje još uvijek razvija i FDA nije dalo suglasnost na bilo kakve zdravstvene glukomanan proizvod ili mršavljenja potraživanja, preliminarne studije su obećavajući. U jednom 2007 studiji objavljenoj u časopisu British Journal of Nutrition, sudionici preuzimaju Glucomannan i psyllium oljuštiti kombinacijom dopuniti izgubila oko 10 funti u 16 tjedana u odnosu na 1,7 funti izgubili u placebo skupini. Druga studija koristeći samo Glucomannan pokazala prosječno 5,5 funti izgubili više od osam tjedana, bez ikakvih drugih dijeta ili promjene načina života.

Studije i mršavljenje

Brojne studije provedene koji proučavaju vezu između konzumacije Glucomannan i mršavljenja. Oni su uvijek otkrili da korisnici ostvaruju znatno veći gubitak tjelesne težine, kada konzumiranje Glucomannan odnosu na placebo proizvod. Većina tih studija potiče korisnike da ne mijenjaju svoje uobičajene prehrambene ili vježbe navike tijekom kliničkih ispitivanja, kako bi se isključila mršavljenja zbog drugih čimbenika.

Koliko glukomanan smršati

Glukomanan kapsule i prašci su u obliku pojedinačnih doza za posluživanje i u rasutom prah. Ukupni broj dnevnih doza 3 do 4 g Glucomannan, uzeti postupno tijekom dana prije jela, su na snazi ​​za mršavljenje. Najbolji mršavljenja rezultat iz ovog dodatak prehrani je moguće samo kada se uzima oko 30 minuta prije obroka. Možete kupiti Glucomannan od bilo kakvih pouzdanih online prodavača koji se zna da prodaju najbolje kvalitete proizvoda.

Glukomanan kapsule za mršavljenje

Vlakna stvara osjećaj sitosti, stoga što je lakše jesti manje hrane i manje kalorija. Američka nutricionistička udruga preporučuje 25 grama vlakana dnevno za žene i 38G za muškarce do 50 godina, te 21 i 30g, odnosno, nakon 50 godina Glucomannan je jednostavan način da se poveća dnevni unos vlakana i pomoći kod mršavljenja.

Druge zdravstvene prednosti

Da je u vodi topiv vlakana. Iz tog razloga, u indijskom Ayurvedski biljni lijekovi, glukomanan se tradicionalno koristi kao prirodni lijek za prevladavanje zatvor i probavne smetnje pitanja. Kao što smo raspravljali na početku ovog članka, ovaj dodatak prehrani može apsorbirati puno glukoze i masnoća u probavnom traktu sama i ostavlja manji iznos od njih za tijelo apsorbirati. Kao što je ovaj dodatak prehrani vrlo viskozna u prirodi, to je poput spužve koja usisava čak i višak kolesterola u crijevima.

Gdje kupiti

Ako želite kupiti Glucomannan dodatak za mršavljenje, možete posjetiti linkove ovdje. To bolestan preusmjerava li biti na službenim stranicama proto-Col SlimFizz. Proto-Kol SlimFizz je pouzdan glukomanan dodatak koji radi vrlo učinkovit i značajan. Djeluje kao za suzbijanje apetita i gubitak težine. Sada, kliknite na link kako bi se na službenim stranicama ovog proto-Col SlimFizz.

Glucomannan dodatak za mršavljenje koji stvarno radi