Glucomannan dodatak koristi kao prirodni dijetetski

Jedan od prirodnih dijetalnih vlakana koji su tvrdili da su na snazi ​​plamenika težina Glucomannan dopuniti prednosti.

Glucomannan također uspijeva ubiti nekoliko drugih problema. Kao prvo, nema nikakvih problema s dehidracijom kao dok je komponenta će u početku apsorbiraju tekućinu, tijelo niže gut reabsorbs vodu. To je najbolji način da svatko da izgube težinu. Ovdje ćemo vam dijeliti informacije. Dakle, naći prednosti Glucomannan dodatak za svoj prirodni dijetetski program.

Što je glukomanan?

Glucomannan je šećer napravljena od korijena konjak biljke koja je stoljećima koristi u tradicionalnoj japanskoj kuhinji kao zgušnjivač ili sredstvo za želiranje. To je tako poznat u Japanu da je čak i ima svoj nadimak kao metlom crijeva. To vam daje dobru ideju o tome kako se to radi. Za samo nekoliko kalorija, glukomanan stvara osjećaj sitosti apsorpcijom vode i širi se formira pozamašan vlakana u vašem želucu.

To je dostupan kao dodatak u mješavinama pića i dodaje prehrambenih proizvoda, kao što su tjestenine i brašna. To je ujedno i glavni sastojak u Shirataki rezanci. Glukomanan sadrži 40% suhe težine slona jam, koja je porijeklom iz jugoistočne Azije. Ona ima dugu povijest korištenja u biljne mješavine i tradicionalnih jela kao što su tofu, rezanci i konjak žele.

U Glucomannan prednosti

Iako je istraživanje još uvijek razvija i FDA nije dalo suglasnost na bilo kakve zdravstvene glukomanan proizvod ili mršavljenja potraživanja, preliminarne studije su obećavajući. U jednom 2007 studiji objavljenoj u časopisu British Journal of Nutrition, sudionici preuzimaju Glucomannan i psyllium oljuštiti kombinacijom dopuniti izgubila oko 10 funti u 16 tjedana u odnosu na 1,7 funti izgubili u placebo skupini. Druga studija koristeći samo Glucomannan pokazala prosječno 5,5 funti izgubili više od osam tjedana, bez ikakvih drugih dijeta ili promjene načina života.

Glucomannan nuspojave

Glucomannan može uzrokovati neke trbušne nuspojave, ali je sigurno da se kao dodatak mršavljenja. To je prirodni proizvod bez stimulansa. Ona pomaže u smanjenju kolesterola i može pomoći regulirati glukozu. To je topiva vlakna, što znači da se eliminira iz tijela, a ne pohranjuju. Ona pomaže u pravilnosti. Doze se mogu podesiti prema individualnoj toleranciji. Počnite polako i postupno povećavati po želji. Nemojte uzeti više od maksimalne preporučene doze. Uvijek piti puno vode prilikom uzimanja Glucomannan.

Trebam li pokušati Glucomannan?

Prema dokazima, glukomanan je učinkovit mršavljenja dopuniti. Međutim, kao i kod bilo koje strategije mršavljenja, to ne rade u izolaciji. Jedini poznati način za izgubiti težinu u dugoročno je napraviti trajnu promjenu u svom načinu života. Glucomannan može pomoći kako bi što lakše, ali to neće raditi nikakva čuda na svoju vlastitu.

Kupite Glucomannan dodatak

Preporučujemo vam da kupite proto-Col SLimFizz kao Glucomannan dopuniti. Ovaj proto-Kol SlimFizz nudi vrlo sigurno i prirodni dodatak za izvrsne rezultate. Možete kupiti proto-Col SlimFizz na službenim stranicama. Vjerujte i kliknite na linkove da posjetite službene stranice originalnog proto-Col SlimFizz. 

Glucomannan dodatak koristi kao prirodni dijetetski