Glucomannan dodatak ekstrakta za prehranu: najbolji proizvod za kupnju

Predstavljamo veliki informacije o Glucomannan ekstrakta Dodatak za prehranu sada. Nudimo najbolje rješenje za gubljenje težine.

Konjac root je izvor topivih vlakana pod nazivom glukomanan, koja se nalazi u brojnim mršavljenja proizvoda i tvari koja bi trebala pomoći da ispadne funti. To nije dobro razumio kako Glucomannan djela, no znanstvenici tvrde da se radi apsorpcijom vode u želucu, stvarajući gustu, viskoznu gel, koji odgađa probavu pomoći zadržati vam osjećaj sitosti duže. To također može pomoći spriječiti apsorpciju ugljikohidrata, navodi se u 1988 studiji objavljenoj u Gut. Neka nam pročitajte detaljne informacije u nastavku.

Što je glukomanan?

Glukomanan je prirodni topljivi u vodi dijetalna vlakna ekstrahirana iz korijena slona konca, također poznat kao Konjac. To je dostupan kao dodatak u mješavinama pića i dodaje prehrambenih proizvoda, kao što su tjestenine i brašna. To je ujedno i glavni sastojak u Shirataki rezanci. Glukomanan sadrži 40% suhe težine slona jam, koja je porijeklom iz jugoistočne Azije. Ona ima dugu povijest korištenja u biljne mješavine i tradicionalnih jela kao što su tofu, rezanci i konjak žele.

Kako se glukomanan koristi?

Postoje tri različita načina se može koristiti ovaj dodatak. Neka nas imati kratak pogled u svaku od njih. Glucomannan prahu: To je ugodno i praktično okusa. Prah se obično miješa u drugu hranu ili sokove. Obično, prašak kada se koristi s vodom dodaje dobar zalogaj guste konzistencije i skupno na hranu. Glucomannan u prerađena hrana: Siguran sam da ste možda već čuli za „čudo rezanci,” japanski Shirataki rezanci, najpopularnije hrane koja dolazi s Glucomannan miješati u to. Također ćete naći neke žvakaće gume i bombone s ovim sastojkom uklopljena u nju. Glucomannan Kapsule / tablete: To je najviše odgovara i najčešće korištene metode, osobito kao mršavljenja dopuniti.

Dokazi za mršavljenje

Iako se čini da je konjak korijen može pružiti pomoć pri mršavljenju, izvještaji nisu u skladu. Konjak glukomanan pomogao mala grupa pretilih sudionika izgubiti više težine i masnoće nego skupina koje su uzimale placebo, navodi se u studiji objavljenoj 2015. u časopisu Journal of American College of Nutrition. Međutim, studija pregled objavljen u 2014. godini u istom časopisu izvijestio proturječne rezultate, uz napomenu da je mršavljenja dopuniti nije pomoglo ljudima izgubiti više težine od placebo skupine.

Gdje kupiti Glucomannan ekstrakt dodatak za prehranu

Ako želite kupiti najbolje Glucomannan dodatak, možete posjetiti linkove ovdje. To će preusmjeriti vas da se na službenim stranicama proto-Col SlimFizz. Proto-Kol SlimFizz je pouzdan glukomanan dodatak koji radi vrlo učinkovit i značajan. Djeluje kao za suzbijanje apetita i gubitak težine. Sada, kliknite na link kako bi se na službenim stranicama ovog proto-Col SlimFizz.

Glucomannan dodatak ekstrakta za prehranu: najbolji proizvod za kupnju