Gdje kupiti TurmericPlus s jednostavnim načinima i zajamčena

Turmericplus ima prednosti za smanjenje vaše zdravo tijelo. Mi ćemo podijeliti s vama gdje kupiti Turmericplus u cilju povećanja svoje zdravlje.

Kurkuma, sastojak u većini kari i slačice, ima povijest se koristi kao više nego samo začin. Kurkuma duboko narančasta boja je odavno koristi kao boja, a oba Ayurvedski i kineske medicine tradicije koristiti kurkuma u tretmanima. Kurkuma je također održao mjesto u vjerskim obredima u cijeloj Indiji već tisućama godina.

Prehrana u kurkuma

Kurkuma biljke, ili kurkuma longa, je biljka usko povezana s đumbirom. Ona se uzgaja u tropskim klimama diljem Azije za svoje podloge, koja opskrbljuje okus i pigment biljke. Na podloge, koje rastu pod zemljom, ali su više od stabljike od pravoga korijena može biti temelj u tijesto, ili suši i melje u prah.

Kurkuma sadrži beta-karoten, askorbinska kiselina (vitamin C), kalcij, flavonoide, vlakna, željezo, niacin, kalij, cink i drugih hranjivih tvari. Međutim, kemijska u kurkuma povezana s njihovim većina visoko krišom zdravstvene učinke je kurkumin.

Kurkuma i učinak na krvni tlak

Kratkoročno, oralna suplementacija kurkuma može smanjiti krvni tlak kod osoba s bubrežnim bolestima, navodi se u studiji objavljenoj u časopisu Journal of Nutrition bubrega srpnja 2011. Neke životinjske studije, poput one objavljene u časopisu „Naklada” države koji kurkumin inhibira djelovanje proteina P300 histona acetiltransferaze i sprečava oštećenja visokog krvnog tlaka izazvanog od srčanih stanica studenog 2009.

University of Maryland Medical Center također sugerira da kurkuma može sniziti kolesterol i sprečavaju nastanak plaka u arterijama. Ovo može zauzvrat pomoći održavanju krvnog tlaka. Metanolni ekstrakt Kurkumin također rastegnuti i opustiti krvne žile u životinjskim modelima, kaže studija u časopisu za Ethnopharmacology srpnja 2009. godine.

Je li kurkuma siguran?

Kurkuma je siguran za većinu ljudi kada se konzumira u količinama u hrani. Međutim, kurkuma može imati nuspojave kada se uzima u velikim dozama. Neki dodaci sadrže i do 500 miligrama ekstrakta kurkume, a njihovi naljepnice preporučujemo uzimanje četiri kapsule dnevno.

Gdje kupiti TurmericPlus

Tako mnoge vrste kurkuma proizvod već prodati u velikoj trgovini. Čak i tako mnoge vrste proizvoda kurkuma, najbolje mjesto za kupiti to su na službenim stranicama. U službene osobe, dobit ćete više prednosti kao što su popust i on-line konzultacije. Sada, kliknite na link kupiti TurmericPLus uz jamstvo i originalne 100%.

Gdje kupiti TurmericPlus s jednostavnim načinima i zajamčena