Gdje kupiti jeftini TurmericPlus za svoje zdravo tijelo

Kurkuma daje mnoge prednosti što su smanjena krvnog tlaka i mršavljenje. Gdje je kupiti Jeftini TurmericPlus zadržati svoje tijelo zdravlje?

U SAD-u, kurkuma je najpoznatiji kao začin. To je jedan od glavnih sastojaka curry praha. U Indiji i drugim dijelovima Azije, kurkuma se koristi za liječenje mnogih zdravstvenih stanja. Smatra se da ima protuupalno, antioksidans, a možda čak i antikancerogena svojstva.

Hranjiv unutar kurkuma

Kurkuma je začin koji dolazi iz kurkuma biljke. To se obično koristi u azijskoj hrani. Vi vjerojatno znate kurkuma kao glavni začin u curry. To je toplo, gorak okus i često se koristi za okus ili curry u boji pudera, slačice, maslaca i sireva. Međutim, korijen kurkuma je također široko koristi da bi lijek. Sadrži žuta boje kemijske zove kurkumin, koji se često koristi za boje hrane i kozmetike.

Kurkumin, tvar u kurkuma može pomoći smanjiti upalu. Nekoliko studija ukazuju na to da bi to moglo olakšati simptome osteoartritisa i reumatoidnog artritisa, kao što su bol i upalu. Ostali spojevi u kurkuma također može biti ljekovita.

U laboratorijskim testovima, kurkumin čini da blokira rast određenih vrsta tumora. Jedna je studija pokazala da ekstrakt kurkume sadrži kurkumin mogao u nekim slučajevima. To može stabilizirati rak debelog koji nije pomogao drugim tretmanima. Međutim, potrebno je više istraživanja

Prednosti kurkuma

Antidepresivi

Časopis Fototerapija istraživanja objavljeni rezultati iznenađujuće, inovativnom istraživanju ove protekle godine. Studija je 60 volontera uz veliki depresivni poremećaj (MDD) dijagnoza kao što su manične depresije, i podijeliti grupu kako bi se utvrdilo kako bolesnici liječeni Kurkumin prosla protiv fluoksetin (Prozac) i kako je kombinacija jednog i drugog. Ne samo da je to otkriveno da su svi pacijenti tolerirati Kurkumin, ali su otkrili Kurkumin je bio učinkovit kao Prozac u upravljanju depresije.

anti upalna

Iako je akutni (kratkoročni) upala je korisno, to može postati veliki problem kada je kronična (dugotrajna) i neprimjereno razmještene uz tijelo vlastitog tkiva. Ispostavilo se da kurkumin je snažno protuupalno, to je toliko moćan da odgovara učinkovitost nekih protuupalnih lijekova kurkumin blokovi NF-kB, molekule koja putuje u jezgrama stanica i uključi gena povezanih s upalom. NF-kB se vjeruje da igraju važnu ulogu u mnogim kroničnim bolestima.

Gdje kupiti Jeftini TurmericPlus

To je vrlo lako za pronaći bilo ekstrakt kurkume na tržištu. Možete ga kupiti na tržištu, u trgovini ili u trgovinama droge. Velika robna kuća, njegu, a drugi također prodavati kurkuma dodataka u ovoj staji. Međutim, nitko ne može jamčiti kvalitetu proizvoda. Morate obratiti pozornost na to. Dakle, kupiti kurkuma dopuna u ovoj službenoj stranici je dobar savjet. Slijedite ovaj link da vas tamo i možete kupiti jeftini kurkuma ekstrakt u dobrom stanju. 

Gdje kupiti jeftini TurmericPlus za svoje zdravo tijelo