Gdje da biste dobili proteina sirutke dodatak za vaš program prehrane

Sirutka dodatak je otkrivanju imaju velike prednosti za poboljšanje mišićne mase i podržati program prehrane. Pročitajte dobiti protein sirutke.

Ovaj članak će vam kako se to radi i reći gdje kupiti ovaj proizvod. Sirutka je preostala nakon mlijeko je kiselo i napete tekućine. To je nusprodukt u proizvodnji sira ili kazeina i ima nekoliko komercijalnu uporabu. Slatka sirutka se proizvodi tijekom izrade vrsta sirila iz tvrdog sira poput cheddar ili švicarski sir. Kiselina sirutke (također poznat kao kiseli sirutka) je proizveden kao nusprodukt tijekom izrade kiselina vrste mliječnih proizvoda kao što su sir i napete jogurt.

Što je protein sirutke dopuniti?

Sirutka je preostala nakon mlijeko je kiselo i napete tekućine. To je nusprodukt u proizvodnji sira ili kazeina i ima nekoliko komercijalnu uporabu. Slatka sirutka se proizvodi tijekom izrade vrsta sirila iz tvrdog sira poput cheddar ili švicarski sir. Kiselina sirutke (također poznat kao kiseli sirutka) je proizveden kao nusprodukt tijekom izrade kiselina vrste mliječnih proizvoda kao što su sir i napete jogurt.

Sirutke protein je protein koji se nalazi u sirutki je vodeni dio mlijeka koji odvaja od sir prilikom sira. Sirutka proteina obično se prodaje kao dodatak prehrani, te razne zdravstvene tvrdnje su pripisana njemu u alternativne medicine zajednice. Iako proteini sirutke su odgovorni za neke mlijeka alergija, glavni alergeni u mlijeku su kazeini.

ImpactWheyProtein je prirodni protein praha koji mogu pomoći izgraditi mišićnu masu i tjerati vas bliže prema svom idealnom fitness razini. Prvo osnovana u 2004, ImpactWheyProtein je prodaja protein praha u više od 50 zemalja za više od deset godina i njezina protein sirutke je napravljen prema visokim standardima sa samo najboljih prirodnih sastojaka.

Kako to podržava vaš program prehrane

Dodaj surutke i ispustite težinu? Zvuči predobro da bi bilo istinito, ali to može raditi.

ImpactWheyProtein je bogat leucin: Leucin ima ključnu ulogu u sintezi proteina, proces koji gori kroz vrlo malo kalorija. Osim toga, on stimulira oksidaciju masnih kiselina.

Sirutka zadovoljena apetit: Istraživanja pokazuju da sirutka može zasititi vaš apetit bolje od neke druge vrste bjelančevina. Mliječne bjelančevine sadrži glycomacropeptide – peptid koji stimulira kolecistokinin CCK (). CCK je crijevna hormon koji oslobađa nakon obroka prehrane i signalizira sitost.

To ImpactWheyProtein pomaže ljudima ispadne salo: Postoje najmanje dvije studije u kojima su znanstvenici proučavali proteina sirutke nosa i gubitak težine. U jednoj studiji na Sveučilištu u Oklahomi, znanstvenici rekli obje grupe sudionika da neće mijenjati svoju prehranu. Međutim, jedna skupina je dobila prehrana dodatak koji sadrži whey (300 kalorija, 40 grama proteina) jednom dnevno tijekom dva tjedna i dva puta dnevno za preostalih osam tjedana istraživanja. Obje skupine sudjelovali u nadziranoj otpora i izdržljivosti trening program za 10 tjedana.

Gdje da biste dobili proteina sirutke

Nemojte biti panike kad ti dućan bliži rasprodan. Još uvijek možete dobiti ImpactWheyProtein dodatak posebno utjecati na proteine ​​sirutke za naručivanje na službenim stranicama. Je li teško? Izuzetno ne, vi samo trebate kliknuti na ovaj link i odlučivanja što vrsta ImpactWheyProtein vam treba na listi trgovine.

Gdje da biste dobili proteina sirutke dodatak za vaš program prehrane